Πρόσκληση στον Α. Τσίπρα να παραβρεθεί στην ημερίδα για τα Ιδιωτικά Σχολεία απέστειλε ο ΔΔΕ Πειραιά

17/03/2023

Ενημερώθηκε: 17/03/2023, 11:45

Άκουσε το άρθρο

Πρόσκληση στον πρόεδρο του Α. Τσίπρα να παραβρεθεί στην ημερίδα για τα Ιδιωτικά Σχολεία απέστειλε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά   Δρ. Διονύσης Αναστασόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ν.  Φίλης  και Γ. Ραγκούσης με αναφορά, την οποία κατέθεσαν στη Βουλή, καλούν  την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας  να ακυρώσει τη διημερίδα  της Διεύθυνσης Δ.Ε. Πειραιά για τα Ιδιωτικά Σχολεία και το Διευθυντή της σε άμεση παραίτηση .

Ακολουθεί η Πρόσκληση

Σχόλια (21)

@ΛΕΜΟΝΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ
|

Ολοι θελουν ενα καλο σχολειο για τα παιδια τους. Ειναι υποκρισια να στελνω τα παιδια μου σε ιδιωτικο και να αγωνιζομαι εναντια σε καθε αλλαγη του Δημοσιου σχολειου. Δυο μετρα και δυο σταθμα.

@ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
|

Γιατι το παρατραβαει; Καλεσε τον κ Τσιπρα ως γονιο που επελεξε ιδιωτικο σχολειο για τα παιδια του.

Σαν γονιό
|

σαν γονιό τον κάλεσε καλέ !!!!!!

Να μιλήσει για τα σχολεία των παιδιών του ο κύριος Τσίπρας .

@Από ότι μαθαίνω
|

Τους πήγαν τουλάχιστον κανένα λουλουδικό ή πήγαν μ' άδεια χέρια?
"....επιτρέψατε μου να σας ευχηθώ χρόνια πολλά και να σας προσφέρω αυτά τα μυροβόλα λέλουδα με το χαρτί του χαλβά…."

Ανωνυμους
|

Αφατη αγωνία νοιώθω για την καταδίκη που θα κάνουν οι του εδώ κλιμακίου, για το άλλο κλιμάκιο των 30-35 που πήγε για συστάσεις στο Θέατρο Πειραιώς...

Από ότι μαθαίνω
|

Πήγε κλιμάκιο...

Master chef (ένας είναι ο Μάρκος)
|

@Ανωνυμους
Υπάρχουν πράγματα που χρειάζονται εξηγήσεις..... υπάρχουν κι άλλα που είναι αυτονόητα όταν έχεις περάσει τα 25 (ανεξαρτήτως μορφωτικού επιπέδου).
Για το χιούμορ κάποιων μόνιμα προσοντούχων (καλυτερότερου ή μη) δεν είμαι ειδικός. Είναι άλλωστε υποκειμενικό τί είδος χιούμορ αρέσει στον καθένα.... σε κάποιους αρέσει πχ το μαύρο, σε άλλους το βαθύ μαύρο κλπ....
Όμως για κάτι πιο αντικειμενικό και μετρήσιμο, όπως πχ η συναισθηματική νοημοσύνη και η ενσυναίσθηση, είναι πολύ εύκολο να διαπιστώσεις αν τις διαθέτει κάποιος.... ή εάν του είναι άγνωστες λέξεις (και πάλι ανεξαρτήτως του μορφωτικού του επιπέδου).
ΥΓ. Έχω πει παλιά εδώ στο esos, ότι το χιούμορ θέλει ταλέντο.... και δυστυχώς δεν το έχουν όλοι.

Ονειροπόλος μετανάστης στην Αυστραλία
|

Ποιον Τσίπρα βρε παιδιά..... Εμείς τον ΠΘ και την Υπουργάρα θέλουμε να παρευρεθούν, που μέρα και νύχτα(και πολύ βαθιά νύχτα καμιά φορά) αγωνίζονται για το δημόσιο δωρεάν σχολείο, για τους εκπαιδευτικούς και κυρίως, για το μέλλον των παιδιών της λαϊκής οικογένειας. Των παιδιών ΜΑΣ, όπως λένε πάντα....
ΥΓ.1 Μην απορήσει κανείς τώρα, γιατί πήγα στην Αυστραλία ε? Πήγα από χόμπι, αφού τόσες "πολλές και καλές δουλειές για όλους" έχει πια στην Ελλάδα.
ΥΓ.2 Πώς θα παρακολουθήσω την ημερίδα, αφού είμαι λίγο μακριά ρωτήσατε? Μα δεν είναι προφανές? Στα όνειρά μου....

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ
|

Η υποκρισία περισσεύει.Δεν λένε που γλιτώνει το κράτος περίπου 5.000 ευρώ από τη φοίτηση κάθε παιδιού σε ιδιωτικό σχολείο, δε φτάνει που όλοι οι πολιτικοί πάνε τα παιδιά τους σε ιδιωτικά, μιλάνε κιόλας.
Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης είναι προϊστάμενος και των ιδιωτικών σχολείων και οφείλει να είναι δίπλα τους στις δράσεις τους.

Βαλκανική Κορέα
|

Δεν είμαστε Βόρεια Κορέα. Είμαστε ακόμα χειρότερα. Στη χώρα του Άρη, του Χιώτη και του Μάνεση. Στη χώρα του "δεν ξέρω τίποτα" ΠΘ. Περαστικά σας.

Γιάννης
|

Ωραίο!

Βόρειος Κορεα
|

Οτιδήποτε γίνεται πρέπει να έχει την άδεια της ελμε Πειραιά. Όποιος έχει άλλη άποψη να παύεται από τον κ. Φίλη.

ΛΕΜΟΝΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ
|

Έλεος πιά με την "απορία" : που φοιτούν τα παιδιά του τάδε; Θέλω υψηλού επιπέδου δημόσιο σχολείο δεν σημαίνει πως δεν επιτρέπεται να πάω το παιδί μου όπου θέλω. Θέλω υψηλού επιπέδου δημόσιο νοσοκομείο δεν σημαίνει πως δεν επιτρέπεται να σώσω το παιδί μου αν παραστεί ανάγκη. Δηλαδή όποιος θέλει δημόσια και δωρεάν υψηλού επιπέδου παιδεία και υγεία ,αφού για να το διεκδικεί προφανώς τώρα δεν έχει, είναι πολίτης β' κατηγορίας; Μήπως να ανοίξουμε γι' αυτούς και τίποτα γκέτο;
ΥΓ. Είναι πολύ συζητήσιμο ποια είναι τα καλύτερα σχολεία και νοσοκομεία.

Εκπαιδευτικός λυκείου
|

Η ημερίδα της ΔΔΕ Πειραιά ιδωμένη από άλλο πρίσμα θα μπορούσε να έχει και τον εξής τίτλο: "Το εκπαιδευτικό σύστημα, δημόσιο αγαθό ή εμπόρευμα;"
Κάποιοι ακραιφνείς νεοφιλελεύθεροι προκρίνουν το δεύτερο, οπότε η επονομαζόμενη "προσφορά" των ιδιωτικών σχολείων εξαντλείται πρωτίστως ή κατ' αποκλειστικότητα στην συσσώρευση κερδών. Άρα προσφορά (προς την κοινωνία και το μέλλον της χώρας) με την έννοια που άδηλα υπονοείται στην εν λόγω ημερίδα δεν υφίσταται!

Αξιοκρατία
|

Ερωτημα: που φοιτούν τα παιδιά του κ. ΤΣΙΠΡΑ?

Ανωνυμους
|

Ο ΔΙΔΕ Πειραιά φαίνεται να έχει ανεξάντλητα αποθέματα χιούμορ..
Θεσμικά, πέραν του χιούμορ, δίνει επίσημο βήμα λόγου για να εξηγήσει στο ακροατήριο, Ψύχραιμα, γιατί είναι αντίθετος με την διοργάνωση ενδηλωσεων όπως και την διαδικασία, για το πως λαμβάνεται άδεια από την Κουμουνδούρου.

ilias
|

Θα μπορούσε και να μιλήσει (με την ιδιότητα του γονιού).

Πιτσιφλής
|

Δεν είναι κακό να παραβρεθεί και να παρέμβει μάλιστα. Έχει και προσωπικά δεδομένα από τη φοίτηση των παιδιών του.

πολλοί νομίζουν ότι είναι μεγαλοστελεχάρες
|

άριστες, παράγοντες του τόπου ! ο ναρκισσισμός και η αποψη "είμαστε με όλους, άριστοι, πάντα εκτός τάξης, με εξουσία" είναι επιδημία στην εκπαιδευση. είναι πολλοίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι. απλώς κάποιοι πιο διακριτικοί και κινούν κρυφα σχετικά νηματα

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
|

Το παρατραβάει ο κύριος, δεν ξέρω με ποιανού τις πλάτες.

Γονιός
|

Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα και γιατί διαμαρτύρονται. Ο ίδιος στέλνει/έστελνε το παιδί του σε ιδιωτικά σχολεία και καλά έκανε, ελεύθεροι είμαστε όλοι να πράξουμε σύμφωνα και με το πορτοφόλι μας.
Το θέμα είναι η υποκρισία βέβαια....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ