Μετά την επισήμανση του Βουλευτή του Ποταμιού Γ. Μαυρωτά, προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής Δ. Σεβαστάκη ότι η Ενωση Ελλήνων Ερευνητών δεν περιλαμβάνεται η Ενωση Ελλήνων Ερευνητών στους φορείς που θα κληθούν αύριο για να διατυπώσουν τις απόψεις τους επί των διατάξεων του Σχεδίου Νόμου για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το αίτημα έγινε δεκτό.
Γ. Μαυρωτάς: Βλέποντας τους φορείς, είδα, ότι παρόλο που έχουμε ένα ολόκληρο Κεφάλαιο για την Έρευνα, δεν έχουμε καλέσει κανέναν φορέα από την Έρευνα και έχουμε την Ένωση Ελλήνων Ερευνητών.
Δ. Σεβαστάκης: Έγινε η διαβούλευση των Κομμάτων, κύριε Μαυρωτά, αλλά δεν έχω αυτή τη στιγμή εικόνα για να σας δώσω μια απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα. Σας επαναλαμβάνω ότι έχει γίνει η διαβούλευση και θα πρέπει να σας πω, ότι όταν κάποιος προτείνει 45 φορείς και έχει όριο τους 10 φορείς, γίνετε διαβούλευση για την επιλογή.
Γ. Μαυρωτάς: Σας επαναλαμβάνω ότι έχουμε ένα ολόκληρο κεφάλαιο για την Έρευνα και δεν έχουμε κανέναν φορέα από την Έρευνα.
Μήπως θα μπορούσαμε να προσθέσουμε ακόμη έναν φορέα και να γίνουν 24 οι φορείς;
Πάντοτε με την συγκατάθεση των συναδέλφων, κύριε Πρόεδρε.
Δ. Σεβαστάκης : Κύριε Μαυρωτά, σας εξηγώ ότι είχαν προταθεί 75. Έγινε ανά-διαβούλευση και φτάσαμε στους 23 φορές και πάλι είναι περισσότεροι από τους φορείς που ορίζει ο Κανονισμός. Έχουμε κάνει ξανά τέτοια συζήτηση και σας παρακαλώ πολύ, ας συζητηθεί, αλλά όχι τώρα και δεν θα γίνει συζήτηση από το μικρόφωνο.
Κ. Γαβρόγλου: Νομίζω, ότι μπορεί να προστεθεί ακόμη ένας φορέας, κύριε Πρόεδρε και πιστεύω, ότι μπορεί να γίνει αποδεκτό να κληθεί η Ένωση Ελλήνων Ερευνητών.
Συγγνώμη, κύριε Πρόεδρε, θα έχουμε ένα ολόκληρο κεφάλαιο για την Έρευνα και δεν έχουμε καλέσει κανένα φορέα;
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.