ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠ/ΣΗ

Εγκύκλιος: Πρόσθετα δικαιολογητικά για τη χορήγηση εκπαιδευτικών αδειών σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς

Δημοσίευση: 07/09/2020
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Εγκύκλιο για την υποβολή πρόσθετων εντύπων/δικαιολογητικών κατά τη διαδικασία χορήγησης εκπαιδευτικών αδειών και αδειών ανατροφής τέκνου με αποδοχές σε ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς, εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εγκύκλιο:

Η Δ/νση Εκκαθάρισης Αποδοχών και Λοιπών Επιδομάτων της Γ.Δ.Ο.Υ. / Υ.ΠΑΙ.Θ., βάσει των αρμοδιοτήτων της [παρ. 3 του άρθρου 75 του ν.4446/2016 (Α’ 240)] και στο πλαίσιο του ελέγχου και ενταλματοποίησης των δικαιολογητικών των ιδιωτικών εκπαιδευτικών που τους έχει χορηγηθεί (ή πρόκειται στο μέλλον να τους χορηγηθεί) άδεια ανατροφής τέκνου με αποδοχές ή άδεια υπηρεσιακής εκπαίδευσης (χορήγηση - ανανέωση) με αποδοχές, ζητάει να συνυποβάλλονται (μαζί με τα λοιπά αναγκαία δικαιολογητικά που κατά περίπτωση απαιτούνται) η σύμβαση εργασίας που είναι σε ισχύ κατά τη διάρκεια χορήγησης και τα έντυπα (ανά περίπτωση) Ε3/Ε4/Ε9 του πληροφοριακού συστήματος ΕΡΓΑΝΗ.

Σημειώνεται ότι τα μνημονευόμενα έντυπα αφορούν: Έντυπο Ε3: Ενιαίο Έντυπο Αναγγελίας Πρόσληψης (Ε3 Αναγγελία Πρόσληψης και Ε4 Συμπληρωματικός Πίνακας Προσωπικού Νέας Πρόσληψης) και Έντυπο Ε9: Σύμβαση εργασίας μερικής απασχόλησης ή/ και εκ περιτροπής εργασίας.

Τέλος, η οικεία Δ/νση επισημαίνει ότι το διοριστήριο το οποίο εκδίδεται από την κατά τόπο αρμόδια Δ/νση Εκπαίδευσης που εποπτεύει την ιδιωτική σχολική μονάδα στην οποία εργάζεται ο εκπαιδευτικός, θα πρέπει να είναι σε συμφωνία με την σύμβαση εργασίας και με τα δεδομένα που αναρτώνται στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ.
 

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.