Τα θέματα στην Κοινωνιολογία, Χημεία και Πληροφορική

Σήμερα έπεσε η "αυλαία" για το μάθημα της Κοινωνιολογίας στις Πανελλαδικές, καθώς από του χρόνου το μάθημα αυτό θα αντικατασταθεί από τα Λατινικά

18/06/2021

Ενημερώθηκε: 18/06/2021, 11:53

Άκουσε το άρθρο

Στα μαθήματα Κοινωνιολογία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), στη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών + Ο.Π. Σπουδών Υγείας) και στην Πληροφορική ( (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και πληροφορικής), διαγωνίστηκαν σήμερα  Παρασκευή, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις,  οι υποψήφιοι των ΓΕΛ.

Πατήστε εδώ για να δείτε τα θέματα στην Κοινωνιολογία

Πατήστε εδώ για να δείτε τα θέματα στην Χημεία

Πατήστε εδώ για να δείτε τα θέματα στην Πληροφορική

Σε λίγο θα δημοσιεύσουμε  τις ενδεικτικές απαντήσεις στα θέματα από τους καθηγητές των εκπαιδευτηρίων Πολύτροπη Αρμονία. 

Σήμερα έπεσε η "αυλαία" για το μάθημα της Κοινωνιολογίας στις Πανελλαδικές, καθώς από του χρόνου το μάθημα αυτό θα αντικατασταθεί από τα Λατινικά.

Οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΓΕΛ ολοκληρώνονται την Τρίτη με τα μαθήματα  Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών και Σπουδών Υγείας) και Οικονομία (Ο.Π.Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Βαθμολόγηση  γραπτών

Στο μεταξύ ξεκίνησε  χθες το απόγευμα στα Βαθμολογικά Κέντρα η  πειραματική βαθμολόγηση  των γραπτών στα μαθήματα Αρχαία Ελληνικά  (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Μαθηματικά (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και στη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας),   που διαγωνίστηκαν προχθες οι υποψήφιοι των ΓΕΛ, προκειμένου να διατυπωθούν ενδεχόμενες ερωτήσεις προς την Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων και να δοθούν οι όποιες διευκρινίσεις.

Η κανονική βαθμολόγηση θα αρχίσει σήμερα  Παρασκευή,  μετά την 12 το μεσημέρι,οπότε η βαθμολογητές θα παραλάβουν τις διευκρινίσεις    που ενδεχομένως θα παρασχεθούν από την Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ