Έφυγε ο Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων

08/05/2024

Άκουσε το άρθρο

Ανακοίνωση του Τομέα  Παιδείας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ

Έφυγε ξαφνικά από κοντά μας ο καλός συνάδελφος και εξαίρετος σύντροφος Γιάννης Κοσμόπουλος.

Ήταν Δάσκαλος, Ειδικός Παιδαγωγός, Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Βριλησσίων, Γενικός Γραμματέας της Εταιρείας Ειδικής Παιδαγωγικής Ελλάδας και μέλος της Γραμματείας του Τομέα Παιδείας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.  

Υπήρξε ένας αγωνιστής της κοινωνίας και της ζωής. Η συμβολή του στην εκπαίδευση και ιδιαίτερα στον ευαίσθητο χώρο της Ειδικής Αγωγής είναι ανεκτίμητη.

Προσηνής και συνετός, ερευνητής και πάντα δημιουργικός αναζητούσε τρόπους για τη βελτίωση της εκπαίδευσης των μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες διαμορφώνοντας και πλούσιο συγγραφικό, παιδαγωγικό έργο. Μόλις πρόσφατα είχε οργανώσει ένα επιστημονικό, διαθεματικό Συνέδριο Ειδικής Αγωγής.  

Ευχόμαστε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Φίλε και συνάδελφε Γιάννη, Καλό σου ταξίδι! 

Σχόλια (5)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΛΗΖΙΩΤΗΣ
|

Είχαμε σχεδιάσει την εβδομάδα μετά το Πάσχα να πίναμε καφέ.
Τελικά ήπιαμε, αλλά εσύ έλειπες...
Ίσως να μας έβλεπες από κει ψηλά!
Και είμαστε πολλοί...

Δήμητρα Καυκά
|

Ο Γιάννης Κοσμόπουλος με τον οποίο είχα την τύχη να συνεργασθώ μαζί του, υπήρξε υπόδειγμα συνεργατικού, αλληλέγγυου, ενημερωμένου εκπαιδευτικού και Διευθυντή σχολικής μονάδας.
Τον διέκρινε η ακεραιότητα, η ευθύτητα και η ειλικρίνεια .

Καλό σου ταξίδι Γιάννη.......

Μητρόπουλος Δημήτριος
|

Ο Θεός να τον αναπαύσει. Συνεργαστήκαμε στα συστεγαζομενα 7-10 Δημοτ. Χαλανδρίου στις θέσεις ευθύνης.Το έργο του είναι και πολύ μεγάλο και όχι πολύ γνωστό. Άνθρωπος της αφανούς εργασίας και προσφοράς στο συνάνθρωπό του.

ΒΑΒΟΥΡΑΚΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
|

Ξεκινήσαμε μαζί την πορεία μας με τον Γιάννη στο Μαράσλειο, στην Μετεκπαίδευση και υπηρετήσαμε σε σχολεία της Νέας Ιωνίας ! Ήταν αγαπητός σε όλους, λόγω του ζήλου του και της δημιουργικότητάς του στο χώρο της εκπαίδευσης ! Είχε άρτια προσωπικότητα και τον συμβουλευόμαστε πολλές φορές σε διάφορα θεματα! ¨Ηταν πάντα χαμογελαστός και προσιτός !
Μας ξάφνιασε με το φευγιό του όπως και με όσα άλλα σπουδαία ασχολιότανε!
Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη συνάδελφο σύζυγό του, αλλά και στην οικογένειά του ! Θα είναι στην σκέψη μας σαν ένας αγωνιστής , στοχαστής και πραγματικός Δάσκαλος!

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑΝΝΗ!

Βασίλης Κατσιμάρδος
|

Ο Γιάννης Κοσμόπουλος,
υπήρξε ένας εξαιρετικός συνάδελφος,
ένας συνεργάτης που κάποιος θα προσέφευγε για να ακούσει μία σοβαρή γνώμη,
όταν είχε πρόβλημα στο σχολείο του.
Συνεργαστήκαμε πολλές φορές και με επιτυχία !
Συλλυπητήρια στην οικογένειά του !
Καλό σου ταξίδι Γιάννη !

Βασίλης Κατσιμάρδος,
Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπάιδευσης

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ