Τα τριμελή όργανα των Περιφερειακών Υπηρεσιών Εκπαίδευσης του υπ. Παιδείας για τον Β’ Κύκλο Κινητικότητας 2022

30/12/2022

Άκουσε το άρθρο

Συγκροτήθηκαν από το υπουργείο Παιδείας  τα τριμελή όργανα για την αξιολόγηση των αιτήσεων των υποψηφίων προς μετάταξη ή αμοιβαία μετάταξη του Α’ Κύκλου Κινητικότητας 2022 στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Έργο του τριμελούς οργάνου είναι η αξιολόγηση των αιτήσεων των υποψηφίων για κάθε προκηρυχθείσα θέση στις οικείες οργανικές μονάδες, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 7 του ν. 4440/2016 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει ήτοι, λαμβάνοντας υπόψη τη συνάφεια των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων των υποψηφίων με την προκηρυχθείσα θέση, τις εκθέσεις αξιολόγησης, την εμπειρία στην άσκηση αντίστοιχων καθηκόντων και κάθε στοιχείο από το προσωπικό μητρώο των υπαλλήλων που καταδεικνύει την καταλληλότητά τους για τη συγκεκριμένη θέση.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ