Με ταξί και ΙΧ εξακολουθεί να κυκλοφορεί ο υπουργός Παιδείας

Αρνήθηκε το πολυτελές υπηρεσιακό υπουργικό αυτοκίνητο

12/03/2015

Άκουσε το άρθρο

Όταν το υπουργείο Παιδείας ήταν στην οδό Μητροπόλεως υπήρξε υπουργός που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του υπηρεσιακό αυτοκίνητο θωρακισμένο.

Ο μοναδικός που πήγαινε από το σπίτι του, στην πλάκα, μέχρι το υπουργείο πεζός ,  ήταν ο Καθηγητής Δημήτρης Φατούρος. Μάλιστα οι δύο άνδρες ασφαλείας τον περίμεναν κάθε πρωί στην είσοδο του υπουργείου.

Σήμερα ο Αριστείδης Μπαλτάς όχι μόνο αρνήθηκε το πολυτελές υπηρεσιακό αυτοκίνητο, αλλά απ ότι φαίνεται απεχθάνεται και την κουστωδία αστυνομικών.

Ο υπουργός Παιδείας εξακολουθεί να μετακινείται με ταξί η το ΙΧ του Γενικού Γραμματέα Δ. Χασάπη ή κάποιου άλλου συνεργάτη του. Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα του esos:

Ο κ. Μπαλτάς το πρώτο πράγμα που τον ενόχλησε την πρώτη ημέρα που πήγε στο υπουργικό γραφείο είναι τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που είχε ο τρίτος όροφος του υπουργείου. Γι αυτό κι έδωσε εντολή να ξηλωθούν οι πόρτες  ασφαλείας. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ