Καταγραφή κτιριακής υποδομής των σχολείων για να εξοπλιστούν με διαδραστικούς πίνακες

28/05/2015

Ενημερώθηκε: 29/05/2015, 06:44

Άκουσε το άρθρο

Το υπουργείο Παιδείας καλεί τους Δ/ντες των σχολικών μονάδων να καταγράψουν την κτιριακή υποδομή του σχολείου τους της αρμοδιότητάς τους, κσι να καταχωρήσουν τα στοιχεία στο Πληροφοριακό Σύστημα My school το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15/06/15, στο πλαίσιο υλοποίησης της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης με τίτλο «Ψηφιακές Υπηρεσίες ΥΠΑΙΘ» Ε.Π Ψηφιακή Σύγκλιση και με την από 28/02/2014 έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει προβλεφθεί ο εξοπλισμός των σχολικών μονάδων της χώρας με Διαδραστικούς Πίνακες.

ΘΕΜΑ: «Καταγραφή δεδομένων κτιριακής υποδομής σχολικών μονάδων στο πλαίσιο υλοποίησης της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης Ψηφιακές Υπηρεσίες ΥΠΑΙΘ» .

Στο πλαίσιο υλοποίησης της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης με τίτλο «Ψηφιακές Υπηρεσίες ΥΠΑΙΘ» Ε.Π Ψηφιακή Σύγκλιση και με την από 28/02/2014 έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει προβλεφθεί ο εξοπλισμός των σχολικών μονάδων της χώρας με Διαδραστικούς Πίνακες.

Για το λόγο αυτό είναι απαραίτητη η ακριβής συγκέντρωση δεδομένων αναφορικά με την υπάρχουσα κτιριακή υποδομή των σχολικών μονάδων.

Παρακαλούνται οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης να κοινοποιήσουν το σχετικό έγγραφο προς στους Δ/ντες των σχολικών μονάδων της αρμοδιότητάς τους, ώστε να μεριμνήσουν για την ορθή και έγκαιρη καταχώρηση των ζητούμενων στοιχείων στο Πληροφοριακό Σύστημα My school το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 15/06/15 ακολουθώντας τις επισυναπτόμενες οδηγίες. 

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (3)

Γιάννης Σαλονικίδης
|

Μα καλά αυτός ο διαγωνισμός δεν προκηρύχθηκε τέλη Ιουνίου το 2014;
Τώρα ζητούν την κτηριακή υποδομή των σχολείων; (θυμάμαι και πέρυσι την ζήτησαν για τον ίδιο λόγο).

Γιατί τέτοια καθυστέρηση;

geo
|

Α, να συμπληρωσω, σιγα να μην εχει σημερα 28/5/15 το myschool τετοια δυνατοτητα καταγραφης.

geo
|

Φτανει αυτη η πλακα με τους διαδραστικους και τα συναφη. Αλλαξτε πρωτα υλη και ΔΕΠΠΣ-ΑΠΣ, καντε τα πιο φιλικα στο μαθητη, τη μαθηση και τις Νεες Τεχνολογιες και μετα συνεχιστε με την υλικοτεχνικη υποδομη η οποια κοστιζει και αν δεν αξιοποιηθει, γινεται απλως σπαταλη. Εμεις περιμενουμε παντως εδω και 3 χρονια τον ηλεκτρονικο εξοπλισμο του Τ.Ε. του σχολειου μας. Τι γραφετε εσεις για διαδραστικους, με αφηνει παντελως ασυγκινητο...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ