Μητρώο Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων νεολαίας

13/12/2016

Ενημερώθηκε: 13/12/2016, 10:59

Άκουσε το άρθρο

Στην ανάγκη νομοθετικής πρωτοβουλίας του ΓΓΔΒΜΝΓ για τη ρύθμιση του εθελοντισμού και του επαγγελματικού πλαισίου των συμβούλων νεολαίας (youth workers) καθώς για την ανάγκη σύνταξης μητρώου μη κυβερνητικών οργανώσεων νεολαίας, συμφώνησε ο  Γενικός Γραμματέας Διά Βίου Μάθησης και Νέας Γενιάς Παυσανίας Παπαγεωργίου σε συνάντηση  με εκπροσώπους των οργανώσεων νέων από το χώρο της Κοινωνίας των Πολιτών στα πλαίσια της έναρξης της διαδικασίας εθνικού διαλόγου και δράσεων για θέματα νεολαίας.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούν στην συμμετοχή των κοινωνικών οργανώσεων, στην αντιμετώπιση του προσφυγικού, σε θέματα μη τυπικής και άτυπης εκπαίδευσης και στον Εθνικό Διάλογο με στόχο την διαμόρφωση πολιτικών για την Νεολαία που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της Ελληνικής πραγματικότητας. Έγινε επίσης ενημέρωση σχετικά με την διοργάνωση του Ελληνογερμανικού Φόρουμ νεολαίας.

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ