Σε 14 ημέρες άλλαξε η απόφαση για τα Καλλιτεχνικά Λύκεια

22/05/2017

Άκουσε το άρθρο

Σε 14 ημέρες μετά την υπογραφή και δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης της  υπουργική απόφασης   για τη λειτουργία των Καλλιτεχνικών Λυκείων, ο υπουργός Παιδείας υπέγραψε νέα τροποποιητική απόφαση,με ημερομηνία 4 Μαΐου,  η οποία προβλέπει:

 Αντικαθιστούμε την παρ. 2 της ενότητας Δ ́ της υπ’ αριθ. 65517/Δ2/20-04-2017 υπουργικής απόφασης (Β ́ 1490) ως εξής:
«2. α. Τα μαθήματα Καλλιτεχνικής παιδείας των Α ́ και Β ́ τάξεων του Καλλιτεχνικού Λυκείου και το μάθημα επιλογής Καλλιτεχνική Παιδεία της Α ́ τάξης του Καλλιτεχνικού Λυκείου ανήκουν στην ομάδα Γ ́.
β. Τα μαθήματα Καλλιτεχνικής παιδείας και τα μαθήματα επιλογής της Γ ́ τάξης του Καλλιτεχνικού Λυκείου ανήκουν στην ομάδα Δ ́».

Η πρώτη απόφαση που υπογράφηκε στις 20 Απριλίου προέβλεπε:

2 Τα μαθήματα Καλλιτεχνικής παιδείας όλων των τάξεων του Γενικού Καλλιτεχνικού Λυκείου ανήκουν στην ομάδα Γ ́ συμπεριλαμβανομένου και του μαθήματος επιλογής της Α ́ τάξης του Καλλιτεχνικού Λυκείου Καλλιτεχνική Παιδεία καθώς και τα μαθήματα επιλογής της Γ ́ Τάξης 1) Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας (ΜΜΕ) 2) Κεραμική, 3) Εργαστήρι Μάσκας και Θεατρικών Εξαρτημάτων, 4) Σκηνογραφία-Ενδυματολογία, 5) Ντοκιμαντέρ, 6) Θεωρία Τέχνης-Στοιχεία Αισθητικής, 7) Φωτισμός Θεάτρου, 8) Δημιουργική Γραφή, 9) Κινηματογραφική Τεχνολογία-Φωτογραφία Κινηματογράφου, 10) Χορός για την Κάμερα.

1. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ Ν ΑΝΟΙΞΕΤΕ  ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

2. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ