live/esos : Συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου “σκούπα”

Μετά από αίτημα της ΝΔ για ονομαστική ψηφοφορία, η προγραμματισμένη για χθες ψήφιση του νομοσχεδίου, μετατίθεται για σήμερα

02/08/2017

Ενημερώθηκε: 02/08/2017, 12:45

Άκουσε το άρθρο

Το esos συνδέθηκε  με την Ολομέλεια της Βουλής  για να παρακολουθήσετε τη ψήφιση  επί του πολυνομοσχεδίου “σκουπα” και για τις τρεις βαθμίδες της εκπαίδευσης  «Οργάνωση και λειτουργία της ανώτατης εκπαίδευσης, ρυθμίσεις για την έρευνα και άλλες διατάξεις».

Μετά από αίτημα της ΝΔ για ονομαστική ψηφοφορία, η  προγραμματισμένη για χθες Τρίτη, ψήφιση του νομοσχεδίου, μετατίθεται για σήμερα το πρωί.

Το αίτημα της ΝΔ για μυστική ψηφοφορία αφορά το άρθρο 3 για το άσυλο , το άρθρο 15 για την εκλογή διοικητικών οργάνων των ΑΕΙ και τα άρθρα 32, 34, 36 για τα Μεταπτυχιακά.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ