Προειδοποίηση υπουργού: Έχουμε λεφτά αλλά δεν θα τα δώσουμε επειδή κάποιος έτσι γουστάρει

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγουμε από το Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ ίσον με σουβλάκι και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Είναι η χρυσή μας ευκαιρία .

06/12/2017

Ενημερώθηκε: 06/12/2017, 14:16

Άκουσε το άρθρο

Έχουμε λεφτά  και θέσεις (σ.σ. προσωπικό) να δώσουμε . Αλλά δεν θα τα δώσουμε επειδή ο ένας σηκώνει μπαϊράκι , ο άλλος έτσι , ο τρίτος δε γουστάρει  και πάει λέγοντας.

Την προειδοποίηση αυτή έκανε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, μιλώντας  στο   Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Κέρκυρα, αναφερόμενος στην επικείμενη συγχώνευση του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

 “Μέσα από συνεννοήσεις θα δώσουμε και ο πρωθυπουργός αύριο (σήμερα) θα ανακοινώσει και πρόσθετη επιχορήγηση για το Ιόνιο Πανεπιστήμιο επειδή ακριβώς μπαίνει σ αυτή τη λογική και χρειάζεται πρόσθετα κονδύλια, τόνισε ο υπουργός Παιδείας και σημείωσε τα εξής:

Πολιτικά παιχνίδια με τα ΤΕΙ: Στην πλάτη των ΤΕΙ επί δεκαετίες παίχτηκε το πιο φοβερό πολιτικό παιχνίδι που έχει παιχτεί μετά τη μεταπολίτευση.
Πέρα από τα δημοσιονομικά δημιουργήθηκαν τμήματα ΤΕΙ και αφέθηκαν στη μοίρα τους.

Σουβλάκια και ενοικιαζόμενα δωμάτια: Και μετατράπηκε στη συνείδηση της κοινωνίας ένας εκπαιδευτικός θεσμός σε θεσμό που παρέχει δυνατότητες για σουβλάκια και ενοικιαζόμενα δωμάτια.

Πολιτικό έγκλημα: Αυτό ήταν ένα πολιτικό έγκλημα.Δεν είχε κανείς το δικαίωμα να εξασφαλίσει με τον τρόπο αυτό έναν εκπαιδευτικό θεσμό.

Η μεγάλη ευκαιρία: Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να ξεφύγουμε από το Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ ίσον με σουβλάκι και ενοικιαζόμενα δωμάτια. Είναι η χρυσή μας ευκαιρία .  

Δε νομοθετούμε χωρίς συναίνεση: Δεν υπάρχει περίπτωση να νομοθετήσουμε  κάτι εάν δεν υπάρχει συναίνεση από κάτω. Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό.

Δεν πρόκειται να νομοθετήσουμε, γιατί πάντα υπάρχει η δυνατότητα τα πράγματα να μείνουν ως έχουν . Δεν υποβαθμίζεται κανένας το να μείνουν τα πράγματα ως έχουν
Εξυπακούεται ότι δεν θα χάσει κανείς τη δουλειά τους , δεν θα υπάρξει αλλαγή στα επαγγελματικά δικαιώματα

Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών:Αν χρειάζεται μπορεί να ιδρυθεί τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Σχόλια (2)

ΕΚΠ
|

Κατά πρώτον Υπουργέ τα λεφτά δεν είναι δικά σας αλλά από την άγρια φορολογία μας γιατί μας έχετε γδάρει.Κατά δεύτερον σαν πολιτικοί έχετε φοροαπαλλάγές που δεν έχουμε εμείς οι κοινοί θνητοί.Κατά τρίτον αυτά που έχετε είναι δανεικά.Και κατά τέταρτο αφού έχετε γιατί δεν κάνετε διορισμούς στην Εκπαίδευση;Από την κυβέρνησή σας κάνει ο Σκουρλέτης τους περισσότερους και λιγότερους οι άλλοι.Εσείς με αποκλειστική σας και μόνο ευθύνη δεν κάνετε τίποτε.Μόνο δηλώσεις κάνετε και από έργα και πράξεις τίποτε.

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ
|

Έχει δίκιο ο κύριος Υπουργός...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ