Ρύθμιση για τη γλωσσομάθεια της Αραβικής γλώσσας

13/02/2018

Ενημερώθηκε: 13/02/2018, 19:46

Άκουσε το άρθρο

Με την παρ. 2 του άρθρου 33 του Σχεδίου Νόμου για το Παν. Δυτικής Αττικής, ρυθμίζεται το θέμα της αναγνώρισης της γλωσσομάθειας της Αραβικής γλώσσας με πιστοποιητικό του Πανεπιστημίου «An-Najah National University της Nablus» επιπέδου άριστης (Γ2/C2), πολύ καλής (Γ1/C1), καλής (Β2) και μέτριας γνώσης (B1).  Η εν λόγω διάταξη είναι απολύτως επιβεβλημένη διότι η Αραβική γλώσσα ομιλείται από έναν πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων και οι δεσμοί της Χώρας μας με τον Αραβικό κόσμο είναι ιστορικοί και ταυτόχρονα διανοίγονται δρόμοι εμπορικής και οικονομικής συνεργασίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ

Στο άρθρο 28 του π.δ. 50/2001 (Α΄ 39), προστίθεται παράγραφος 5 ως εξής:

«Η γνώση της Αραβικής γλώσσας (άριστη Γ2/C2, πολύ καλή Γ1/C1, καλή Β2/Β2 και μέτρια B1/Β1) αποδεικνύεται με Πιστοποιητικό αντίστοιχου επιπέδου του Πανεπιστημίου «An-Najah National University της Nablus» ως εξής:
Certificate of the Arabic Language Proficient Level – C2
Certificate of the Arabic Language Advanced Level – C1
Certificate of the Arabic Language Experienced Level – B2
Certificate of the Arabic Language Intermediate Level – B1»

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ