Νέο μέλος στην ΑΔΙΠ

21/05/2018

Άκουσε το άρθρο

Η  Παρασκευή Μητλιάγκα , καθηγήτρια πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας, επελέγη ως μέλος του Συμβουλίου της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση σε αντικατάσταση του καθηγητή Ιωάννη Καπόλου , ο οποίος παραιτήθηκε λόγω ασυμβίβαστου κατά τις διατάξεις της παρ. 7 του άρθρου 67 του ν. 4009/2011 (Α' 195).

Σχετική απόφαση τοποθέτησης της κ. Μητλιάγκα στην ΑΔΙΠ επέγραψε ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου μετά από:

α) την υπ' αρ. 4539/ 5-12-2017 (ΑΔΑ 75ΕΨΙ5Ζ-Ρ4Ω) δημόσια προκήρυξη της Α.ΔΙ.Π. για την κάλυψη θέσης μέλους του Συμβουλίου της Αρχής από εν ενεργεία καθηγητή Τ.Ε.Ι. πρώτης βαθ- μίδας, με εξειδίκευση στον κλάδο των τεχνολογικών ή γεωτεχνικών επιστημών ή τροφίμων,

 β) το υπ' αρ. 5243/ 13-3-2018 πρακτικό αξιολόγησης των υποψηφίων και

 γ) τη με αρ. πρωτ. 5297/28-3-2018 διαπιστωτική πράξη της Προέδρου της Α.ΔΙ.Π. για τη μη ύπαρξη αντιρρήσεων από τους Πρυτάνεις των Τ.Ε.Ι. ως προς τους υποψήφιους του πίνακα κατάταξης για τη θέση.

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ