Λάρισα και Βόλο σήμερα ο υπ. Παιδείας

09/08/2018

Ενημερώθηκε: 10/08/2018, 07:58

Άκουσε το άρθρο

Στη Λάρισα θα μεταβεί σήμερα  στις 9 το πρωί  ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, προκειμένου να   επισκεφθεί το Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας .

Στις 10 το πρωί ο Κ. Γαβρόγλου  θα επισκεφτεί το ΤΕΙ Θεσσαλίας όπου θα έχει ανοιχτή συνάντηση-συζήτηση με τις πρυτανικές αρχές και όλα τα μέλη του Ιδρύματος.

Στις 12:30 ο κ. Γαβρόγλου θα μεταβεί στα γραφεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα και θα συναντηθεί με τον   Κωνσταντίνο Αγοραστό, ενώ στις 13:30 θα συναντηθεί στο Δημαρχείο της πόλης με τον Δήμαρχο της Λάρισας   Απόστολο Καλογιάννη.

Στις 14:30 ο υπουργός θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης σε αίθουσα του ξενοδοχείου Divani Palace.

Στη συνέχεια ο κ. Γαβρόγλου θα επισκεφθεί τον Βόλο και στις 17:30 θα συναντηθεί στο Πανεπιστήμιο με τις πρυτανικές αρχές και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Στις 20:00 θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στο «Μουσείο Τσαλαπάτα».

Αύριο Παρασκευή 10 Αυγούστου, ο υπουργός Παιδείας  θα μεταβεί στη Λαμία όπου στις 11:30 θα συναντηθεί με μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας, ενώ στις 13:30 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Λαμίας   Νίκο Σταυρογιάννη και στις 14:30 με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος   Κώστα Μπακογιάννη.

Σχόλια (2)

Voliotis
|

Με τη Δημοτική αρχή Βόλου γιατί δε γίνεται συνάντηση? Είναι προκλητικό να γίνεται διάκριση.

ΒΒ
|

Κε υπουργέ, πήγες παντού, αλλά ακόμη δεν έδωσες λύση στο θέμα της μετονομασίας του "Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων" σε "Μηχανικών Περιβάλλοντος"

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ