Τον Ι. Ν. Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη επισκέφθηκε ο υπ. Παιδείας

27/12/2018

Άκουσε το άρθρο

Τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτη, στο σημείο όπου σημειώθηκε το πρωί επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό, επισκέφθηκε ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου ο οποίος ενημερώθηκε για το συμβάν από τον εφημέριο του ναού.

Στις δηλώσεις του ο κ. Γαβρόγλου ανέφερε:

«Η επίθεση σε κάθε χώρο λατρείας είναι μια επίθεση απέναντι στους θρησκευόμενους πολίτες αλλά και απέναντι στο δημοκρατικό μας πολίτευμα που κατοχυρώνει τη θρησκευτική ελευθερία. Η παρουσία μας εδώ ως κυβέρνηση είναι για να καταδικάσουμε τέτοιου είδους ενέργειες με τον πιο απόλυτο τρόπο και, προφανώς, να ευχηθούμε στους τραυματίες να ξεπεράσουν αυτή τη δοκιμασία που έχουν υποστεί κατά τη διάρκεια της τέλεσης των καθηκόντων τους».
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (1)

Καλά κάνατε κε.Γαβρόγλου που πήγατε
|

αλλά εφαρμόστε επιτέλους και τις δυο αποφάσεις του ΣτΕ για την διδασκαλία των Θρησκευτικών και καταδικάστε και την καταστροφή της Θεολογικής από τους κουκουλοφόρους.Λεηλατήθηκε και καταστράφηκε δημόσια και ιδιωτική περιουσία.Πάντως η δήλωση σας ότι θα κερδίσετε τις εκλογές αρχίζει να γίνεται πιστευτή. 300.000 αλλοδαποί από όλα τα μήκη και πλάτη της γης θα πάρουν ελληνική ιθαγένεια με διαδικασίες εξπρές.Και αυτοί φυσικά θα σας ψηφίσουν κρίνοντας το εκλογικό αποτέλεσμα ή μειώνοντας την διαφορά για να είστε στο μετέπειτα πολιτικό παιχνίδι,άσχετα αν υπογράψετε την συνθήκη των Πρεσπών κατόπιν εντολής των Γερμανών και των ΗΠΑ.Κάτι ξέρετε παραπάνω και κάνατε αυτήν την δήλωση.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ