Φόρτο εργασίας επικαλέσθηκε ο υπ. Παιδείας

29/03/2019

Ενημερώθηκε: 30/03/2019, 19:51

Άκουσε το άρθρο

Δεν συζητήθηκαν οι προγραμματισμένες  για σήμερα δύο επίκαιρες ερωτήσεις, στη Βουλή, επειδή ο υπουργός  Παιδείας Κ. Γαβρόγλου επικαλέσθηκε  φόρτο εργασίας.

Πρόκειται τις ερωτήσεις:

Α. Του Βουλευτή Έβρου της Νέας Δημοκρατίας  Αναστασίου Δημοσχάκη,  με θέμα: «Προκήρυξη θέσεως Καθηγητή Σηροτροφίας – Μελισσοκομίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ

Β. Του Βουλευτή Δράμας της Νέας Δημοκρατίας  Δημητρίου Κυριαζίδη,  σχετικά «με την έκδοση των αναγκαίων Υπουργικών Αποφάσεων για την πλήρωση οργανικών θέσεων ιερέων».   

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ

Με αφορμή αυτό το γεγονός ο Βουλευτής   Αναστάσιος Δημοσχάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ακριβοθώρητος αποδεικνύεται ο Υπουργός Παιδείας ...αλλά ...

Ζητήσαμε την προκήρυξη θέσης καθηγητού Σηροτροφίας- Μελισσοκομίας στο ΔΠΘ, ώστε κάτω από την ακαδημαϊκή ομπρέλα του Ιδρύματος να δημιουργηθούν νέοι ορίζοντες και προοπτικές για την περαιτέρω ανάπτυξή τους.

Ο συγκεκριμένος Καθηγητής θα έχει και την ευθύνη οργάνωσης των αντίστοιχων επιστημονικών εργαστηρίων στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης Ν.Ορεστιάδας που είναι απαραίτητα !

Για το συγκεκριμένο θέμα κατέθεσα Ερώτηση (σχετικό link http://www.dimoschakis.gr/?p=7852 ) στις 10/1/2018 , με τον Υπουργό Παιδείας να αποδεικνύεται συνεπής στην… ασυνέπειά του και να μην απαντά γραπτώς σε αυτή όπως όφειλε εκ του Κανονισμού της Βουλής μέσα σε 25 ημέρες!!!

Στις 20/11/2018 μετέτρεψα αυτήν σε Επίκαιρη (http://www.dimoschakis.gr/?p=10738), καλώντας τον, να προσέλθει στην Ολομέλεια, αλλά δυστυχώς τρεις φορές επικαλέστηκε φόρτο εργασίας! !

Την επανακατέθεσα στις 22/3/19 ,και σήμερα (29/03) ο Υπουργός χρησιμοποίησε την ίδια δικαιολογία (φόρτος εργασίας) μολονότι στο πλαίσιο της σημερινής ονομαστικής ψηφοφορίας έκανε προκλητικά ‘βόλτα’ στην Ολομέλεια !!!

Θα επιμείνουμε στο δίκαιο αίτημα μας γιατί πιστεύουμε ότι ο ρόλος, υποχρέωση και καθήκον του Υπουργού Παιδείας είναι να ενισχύει με καθηγητές το Γεωπονικό του ΔΠΘ στην Ν.Ορεστιάδα να στηρίζει την παραγωγικότητα στον Έβρο , κι όχι να καθηγητοκλέπτει το Πανεπιστήμιο μας όπως κάνει με τους άδικους νόμους που έχει μόνος του, εφεύρει & ψηφίσει…».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (1)

@ Γαβρόγλου
|

μα καλά τι περιμένατε δηλαδή ? αυτή είναι η δημοκρατία τους ...την είδατε σε όλες τις θέσεις ευθύνης που κοματικά κατέλαβαν !!!!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ