Νέα απόφαση για τη συνάφεια ΠΜΣ με την Ειδική Αγωγή και τη Σχολική Ψυχολογία

Δείτε το ΦΕΚ

26/11/2019

Ενημερώθηκε: 26/11/2019, 14:23

Άκουσε το άρθρο

Έβδομη  απόφαση  σχετικά με τη συνάφεια  Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών της ημεδαπής και της αλλοδαπής με τα αντικείμενα της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) και της Σχολικής Ψυχολογίας, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗ ΝΕΑ  ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ  ΑΠΟΦΑΣΗ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ  ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ  ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (2)

ΕΑ
|

και τι το νοιάζει το μπαχαλοκράτος ; ας πρόσεχαν θα σου πει. σήμερα έτσι , αύριο αλλιώς, όπως του ξημερώσει ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ. Εδώ σε προκηρύξεις αλλάζουν τα δεδομένα με τη λήξη των προθεσμιών . Πιο συνεπές κράτος πεθαίνεις.

Αναφορικά με τη συνάφεια : τουλάχιστον είναι κάπως ξεκάθαρο το πράγμα. Μήπως το υπουργείο να ξεκαθαρίσει και την απαράδεκτη κατάσταση στη διά βίου ;;;;; Αφενός με τη συνάφεια μεταπτυχιακών (με το αστείο λόγω ΕΝΟΣ και μόνο μαθήματος μοριοδοτεί συνάφεια) και αφετέρου με την ελληνομάθεια. Αλλά τι λέω; Εδώ δεν μπορείτε να βάλετε τάξη στα απλά και οφθαλμοφανή , στα πιο ιδιαίτερα θα δώσετε βάση;;;;

Φυσικοί και ειδική αγωγή
|

Αφού άφησαν τόσο κόσμο να σκάσει χρήμα σε αυτά τα μεταπτυχιακά, τώρα σιγά σιγά αφαιρούν ειδικότητες από την ειδική αγωγή (βλ. Φυσικούς)

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ