Mε αντιπροσωπεία του Τομέα Παιδείας της Ελληνικής Λύσης συναντήθηκε η πολιτική ηγεσία του υπ. Παιδείας

27/11/2019

Άκουσε το άρθρο

Με τους εκπροσώπους του Τομέα Παιδείας της Ελληνικής Λύσης,   Κωνσταντίνο Μπούμπα Βουλευτή,   Σοφία-Χάιδω Ασημακοπούλου Βουλευτή,  Δήμητρα Κρητικού Τομεάρχη Παιδείας και   Νικόλαο Πολίτη νομικό, συναντήθηκαν σήμερα η υπουργός Παιδείας Ν. Κεραμέως και ο υφυπουργός Β. Διγαλάκης,  στο πλαίσιο του διαλόγου   με τα κόμματα της Αντιπολίτευσης.

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση, την ειδική αγωγή καθώς και στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το Υπουργείο για την εξωστρέφεια του εκπαιδευτικού συστήματος.

Η υπουργός Παιδείας ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Ελληνικής Λύσης για το νομοθετικό έργο και τον στρατηγικό σχεδιασμό του.

Η  Ν. Κεραμέως τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να καταβληθεί μία κοινή προσπάθεια από όλες τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες για τον εντοπισμό σημείων σύγκλισης, πέρα και πάνω από κόμματα, στον Τομέα της Παιδείας, προς όφελος ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας και της ελληνικής κοινωνίας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ