Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων (Σ.Ε.Π.) του υπ. Παιδείας

19/12/2019

Άκουσε το άρθρο

Συμβούλιο Επιλογής Προϊσταμένων (Σ.Ε.Π.) του υπουργείου   Παιδείας και Θρησκευμάτων, συγκροτήθηκε με απόφαση της υπουργού Ν. Κεραμέως, ως εξής:   

α. Σιασιάκος Κωνσταντίνος, Σύμβουλος Α.Σ.Ε.Π., ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή τον Σακέλλη Ιωάννη , Σύμβουλο Α.Σ.Ε.Π.

β. Αναστασία Γκίκα του Χρήστου, Γενική Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ. ως μέλος, με αναπληρωτή της τον Γεώργιο Καλαντζή , Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων του Υ.ΠΑΙ.Θ.

β. Ιωάννα Χρήστου , Προϊσταμένη της Γενικής Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού του Υ.ΠΑΙ.Θ. ως μέλος, με αναπληρωτή της τον Παναγιώτη Πασσά, Προϊστάμενο της Γενικής Διεύθυνσης Διεθνών, Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Παιδείας Ομογενών και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του Υ.ΠΑΙ.Θ.

δ. Δεδούση Φωτεινή , Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ., ως μέλος, με αναπληρώτριά της την Καρούκη Αφροδίτη τ, Πάρεδρο του Ν.Σ.Κ.

ε. Μπομπότη Φωτεινή , Σύμβουλο Α.Σ.Ε.Π., ως μέλος, με αναπληρώτριά της την Μαυρομούστακου Ήβη-Αγγελική , Σύμβουλο Α.Σ.Ε.Π.
 
Η θητεία των μελών του Συμβουλίου Επιλογής Προϊσταμένων (Σ.Ε.Π.) είναι τριετής.

Σχόλια (2)

stef
|

και τι αρμοδιότητες έχει; με τί θα ασχοληθεί;θα κάνει κρίσεις προισταμένων; σε ποιες υπηρεσίες; ας μας το αναλύσει το esos

Δρ.Στέλιος Καραγιάννης,ΣΕΕ ΠΕ 83
|

Έτσι.Να βλέπουμε συμβούλος του ΑΣΕΠ στα συμβούλια επιλογής και να σκεφτόμαστε ότι πάμε να σοβαρευτούμε..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ