Live/Βουλή : Συζήτηση 4 ερωτήσεων για την παιδεία

24/02/2020

Ενημερώθηκε: 24/02/2020, 19:31

Άκουσε το άρθρο

Οι τέσσερις  από τις πέντε επίκαιρες ερωτήσεις που έχουν προγραμματιστεί να συζητηθούν σήμερα  Δευτέρα , στις 6 το απόγευμα, αφορούν την παιδεία.

Το  συνδέθηκε με τη Βουλή για να παρακολουθήσετε  ζωντανά τη συζήτηση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Πρόκειται για τις εξής ερωτήσεις:

1.Της Βουλευτού Λάρισας του Κινήματος Αλλαγής  Ευαγγελίας Λιακούλη, με θέμα: «Αποσυγχώνευση και επαναλειτουργία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ( ΚΠΕ) Κισσάβου-Μαυροβουνίου ως ανεξάρτητο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης».

2.Του Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος   Γιάννη Δελή , με θέμα: «Δικαιώματα αναπληρωτών εκπαιδευτικών».

3.Του Βουλευτή Β2΄ Δυτικού Τομέα Αθηνών της ΜέΡΑ25   Κρίτωνα Αρσένη, με θέμα: «Καμία πρόβλεψη στο σύστημα διορισμών των ΑμεΑ εκπαιδευτικών».

4.Της Βουλευτού Δράμας του Κινήματος Αλλαγής   Χαράς Κεφαλίδου, με θέμα: «Άρση της αδικίας, διατήρηση της διασύνδεσης του Μαράσλειου Δημοτικού Σχολείου με το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Πλάκας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (7)

ΤΕΙ ΚΟΖΑΝΗΣ -ΧΑΛΚΙΔΑΣ
|

Μετα τα οσα εχουν ηδη γραφτει στο esos απο δεκαδες επισκεπτες του συγκεκριμενου site αναφορικα με την φοιτηση φοιτητων στα ηδη καταργημενα αυτα ΤΕΙ , δεν προβληματιστηκε κανενας απο τους 300 αυτους κυριους να το θεσει σαν θεμα στη βουλη;;; απασχολει καποιες χιλιαδες εγγεγραμμενους φοιτητες και αλλες τοσες οικογενειες!! Μαλλον ολοι τους ζουν εκτος Ελληνικης πραγματικοτητας και βαζουν σαν θεματα στη βουλη εκεινα τα οποια απασχολουν την μειοψηφια του Ελληνικου λαου . Ευγε και στους 300!!!

@Μόνο-ψήφια
|

Με ποιανών τις ψήφους εκλέχθηκε βουλευτής, ώστε να μπορεί να οριστεί μετά και τομεάρχης? Αφού εσείς τα παρακολουθείται ως φαίνεται ακόμα(τα του ΚΙΝΑΛ), πόσες ερωτήσεις έχει κάνει η Βουλευτής Δράμας, για τα σχολεία του τόπου της? Ενηνερώστε κι εμάς που δεν ξέρουμε...

FMP@
|

Που έγκειται η αδικία...
..Μάλλον το τέκνο σας δεν κληρώθηκε στο πειραματικό που επιθυμούσατε...

ΑΣΠΑΙΤΕ
|

Κυρια Κεφαλιδου ειχατε κανει προ διμηνου ερωτηση και για το μελλον της ΑΣΠΑΙΤΕ λαβατε καποια ικανοποιητικη απαντηση απο την κυρια υπουργο? Οχι βεβαια γιατι εριξε το μπαλακι για γνωμοδοτηση στην ΕΘΑΑΕ.Καλο θα ηταν να επιμεινετε παλι μ ερωτηση διοτι το θεμα μας δεν λυθηκε και αδιαφορουν οι κυβερνοντες.

@MONO χωρίς σκέψη
|

είναι τομεάρχης παιδείας. Κομπλέ δηλαδή ...

Κοκοφοίνικας
|

Η αδικία έγκειται στη διατήρηση της διασύνδεσης, όχι στην άρση της.

Μόνο το ΠΑΣΟΚ
|

Ερώτηση της Βουλευτού Δράμας για σχολεία της Αθήνας??? Μπράβο Χαρά! Τα σχολεία στη Δράμα είναι όλα "κομπλέ" δηλαδή ε?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ