Ποιες αιτήσεις εγκρίθηκαν για την κατάρτιση Μητρώων του ΙΕΠ

22/02/2020

Άκουσε το άρθρο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΙΕΠ, ενέκρινε ως έχει το   Πρακτικό 2/17-02-20 της Επιτροπής εξέτασης αιτήσεων και κατάρτισης των Μητρώων του ΙΕΠ για την υλοποίηση Χρηματοδοτούμενων και Συγχρηματοδοτούμενων Πράξεων και λοιπών προσκλήσεων για την  πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ένταξη στο μητρώο επιμορφωτών του Ι.Ε.Π. για την υποστήριξη της Πράξης «Επιμόρφωση σε πρακτικές υποστήριξης των μαθητών και των μαθητριών στο πλαίσιο της διαφοροποιημένης διδασκαλίας (Δ.Δ.).

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής ενστάσεων, ορίστηκε η  28η Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00.

Επισήμανση:

Οι ενστάσεις υποβάλλονται μόνο εντύπως, αποκλειστικά ιδιοχείρως ή ταχυδρομικά, εντός σφραγισμένου φακέλου, στο Ι.Ε.Π., Γραφείο Πρωτοκόλλου (7ος όροφος), Α. Τσόχα 36, 11521, Αθήνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (2)

Νίκος
|

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΙΕΠ:
"Επιλογή Επιμορφωτών Α’ φάσης: Σας ενημερώνουμε ότι η επιλογή των 126 επιμορφωτών για την Α’ φάση επιμόρφωσης, θα πραγματοποιηθεί βάσει των αιτήσεων που θα έχουν υποβληθεί έως 30.09.2019"
Οι αρχικώς επιλεγέντες (πριν την φάση επανυποβλής αιτήσεων ένταξης στο μητρώο) υπερκάλυπταν τον αριθμό των 126. Να περιμένουμε ότι η αρχική επιλογή θα γίνει από αυτούς, ή λόγω ενδεχόμενης ύπαρξης πολλών "δικών μας παιδιών" θα ενταχθούν και οι τωρινοί επιλεγέντες;

ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ
|

Γιατί δεν ανακοινώθηκαν ονομαστικά τα ονόματα των επιτυχόντων όπως στην πρώτη φάση ; Υπάρχει μήπως σκοπιμότητα ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ