Κορωνοϊός: Ακυρώνονται οι ορκωμοσίες- Οι απόφοιτοι θα παραλάβουν τα πτυχία από τις Γραμματείες

06/03/2020

Ενημερώθηκε: 06/03/2020, 16:22

Άκουσε το άρθρο

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας  για τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς λοίμωξης από το νέο κορονοϊό 2019-nCoV στις σχολικές μονάδες και φορείς που προσφέρουν εκπαιδευτικές υπηρεσίες, ακυρώνονται όλες οι τελετές απονομής πτυχίων Μαρτίου- Απριλίου 2020 στους απόφοιτους των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών.

Την απόφαση αυτή έλαβε το Πρυτανικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ για την χορήγηση των πτυχίων δίνονται οι ακόλουθες οδηγίες:

  • Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες θα παραλάβουν τα πτυχία τους κανονικά από τις Γραμματείες των Τμημάτων, σε ημερομηνίες που θα ορίσουν οι Κοσμητείες και τα Τμήματα.
  • Οι αναβληθείσες τελετές απονομής πτυχίων θα πραγματοποιηθούν κατά τη θερινή περίοδο.
  • Οι Αναγορεύσεις των Διδακτόρων θα γίνονται στις προγραμματισμένες Συνελεύσεις των Τμημάτων, παρουσία εκπροσώπων των Πρυτανικών Αρχών.

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ