Αφαιρέθηκαν από τη “λίστα” τα Εκπαιδευτήρια Παλλάδιο

08/03/2020

Ενημερώθηκε: 08/03/2020, 23:01

Άκουσε το άρθρο

Τα Εκπαιδευτήρια “Παλλάδιο” περιλαμβάνονταν στην αρχική “λίστα” αναστολής λειτουργίας 31 σχολείων λόγω Κορωνοϊού, από αύριο, που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Αργά το βράδυ ανακοινώθηκε νέα ανανεωμένη  “λίστα” με 34 σχολεία, στην οποία δεν περιλαμβάνονται τα Εκπαιδευτήρια Παλλάδιο.

Οπως μας διευκρίνισαν από το υπ. Παιδείας τα Εκπαιδευτήρια Παλλάδιο θα λειτουργούν κανονικά καθώς δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (1)

Ελένη
|

Το 2ο Γυμνάσιο .... βρίσκεται υπό κατάληψη επειδή οι μαθητές φοβούνται ότι απειλείται η υγεία τους λόγω της εκδρομής που έκανε το άλλο συστεγαζόμενο σχολείο επέστρεψε την Παρασκευή από εκδρομή στο νομό Ηλείας και ζητούν την αναστολή λειτουργίας του.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ