Νέα επταήμερη παράταση εγγραφής στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

30/03/2020

Ενημερώθηκε: 30/03/2020, 19:13

Άκουσε το άρθρο

Οι εγγραφές εκπαιδευτικών και μαθητών/μαθητριών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο    μπορούν να συνεχιστούν έως και την Δευτέρα 06/04/2020 (σ.σ. έληγε στις 30 Μαρτίου).

Αυτό προβλέπει εγκύκλιος την οποία υπέγραψε η υφυπουργός Παιδείας Σ. Ζαχαράκη

Σύμφωνα με την εγκύκλιο “οι εκπαιδευτικοί στο διάστημα αυτό, σε συνεργασία με τους Διευθυντές και την ομάδα ασύγχρονης εκπαίδευσης, προτείνεται να δημιουργούν τα ψηφιακά τμήματα στα οποία θα ενταχθούν οι μαθητές/μαθήτριες και να αναρτούν σχετικό υλικό σε αυτά σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται από τις σχετικές πλατφόρμες”.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

Σχόλια (6)

Student
|

Γιατί δεν είχαμε κορωνοϊό

Για το λόγο...
|

Ότι θέλουν να φτιάξουν τμήματα και να προχωρήσουν σε σύγχρονη εκπαίδευση από απόσταση αλλά δυστυχώς βλέπουν πως τα παιδιά έχουν απογοητευτεί από το μπαχαλο της πρόσβασης στο ΠΣΔ και δεν συμμετέχουν. Η συμμετοχή στα Γυμνάσια είναι απελπιστικά μικρή. Βγάζουν λογαριασμό mail αλλά δεν μπαίνουν ( δεν μπορούν; ) στο eclass για να δηλώσουν μαθηματα.

Γιώργος
|

Τώρα είναι απλουστευμένη η διαδικασία, ιδιαίτερα για τους μαθητές, που έπρεπε να το κάνει ο διευθυντής ή άλλος εκπ/κός με χαρτί συναίνεσης γονέα κι έπειτα να παραδώσει τα στοιχεία στην οικογένεια.

εκπ/κός
|

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΒΑΖΑΜΕ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ .....ΚΥΨΕΛΕΣ
ΑΣ ΔΙΝΑΝΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ....
ΟΧΙ , ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ,ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΚΩΝ..
ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ............ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΕΠ ΆΟΡΙΣΤΟΥ

Γονέας
|

Η εφαρμογή -εξ αποστάσεως σύγχρονης εκπαίδευσης- cisco webex meetings, που προτείνεται από το Υπουργείο είναι στην αγγλική γλώσσα. Δεν πρέπει η εφαρμογή να είναι στα ελληνικά; Για τις ανάγκες των ελληνικών σχολείων δεν θα χρησιμοποιηθεί; Στην Ελλάδα δεν βρισκόμαστε; Είναι υποχρεωμένη όλη η εκπαιδευτική κοινότητα, να γνωρίζει και να χρησιμοποιεί την άγγλική;

Για ποιο λόγο
|

Για ποιο λόγο πρέπει να υπάρχει ημ/νια λήξης στις εγγραφές των μαθητών. Τόσα χρόνια το ΠΣΔ είναι ανοικτό χωρίς χρονικό περιορισμό τώρα γιατί;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ