Το τριμελές όργανο που θα αξιολογήσει τους υποψηφίους για τις 87 μετατάξεις στο υπ. Παιδείας

15/05/2020

Άκουσε το άρθρο

Τριμελές όργανο, για την αξιολόγηση  των υποψηφίων για την κάλυψη ογδόντα επτά (87) κενών θέσεων με μετάταξη στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στο πλαίσιο του Α ́ κύκλου κινητικότητας έτους 2019, συγκρότησε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Το  τριμελές όργανο έχει ως εξής:

1. Παναγιώτης Πασσάς, Προϊστάμενος Γενικής Διεύθυνσης Διεθνών, Ευρωπαϊκών Θεμάτων, Παιδείας Ομογενών και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, ως Πρόεδρος,

2. Μαρία Γεωργούση, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικής Υποστήριξης, ως Μέλος,

3. Ευάγγελος Μπαζούλης, Προϊστάμενος Αυτοτελούς Διεύθυνσης Συγκέντρωσης, Υποβολής Παραστατικών και Λοιπών Θεμάτων, ως Μέλος.

Στο ως άνω όργανο παρίσταται με συμβουλευτικό ρόλο ο Προϊστάμενος της οργανικής μονάδας στην οποία ανήκει η εκάστοτε προκηρυσσόμενη θέση και συμμετέχει ως παρατηρητής, ο Αθανάσιος Ρούσκας, ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Υπαλλήλων Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ