Εγκύκλιος: Ζητούνται στοιχεία για δράσεις και εκδηλώσεις στα σχολεία για τον εορτασμό των διακοσίων χρόνων από την επανάσταση του 1821

09/07/2020

Άκουσε το άρθρο

Το υπουργείο Παιδείας, στο πλαίσιο του εορτασμού των διακοσίων χρόνων από την επανάσταση του 1821, με εγκύκλιο που εξέδωσε ζητά από τις  Διευθύνσεις Π.Ε. & Δ.Ε. της χώρας, δια των Υπεύθυνων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας, Πολιτιστικών Θεμάτων/Σχολικών Δραστηριοτήτων, όπως αποστείλουν:

α. τις σχετικές δράσεις και εκδηλώσεις που έχουν υλοποιηθεί ή προγραμματιστεί να υλοποιηθούν από τις σχολικές μονάδες Π.Ε. & Δ.Ε. στο πλαίσιο εγκεκριμένων Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων και

β. τις σχετικές δράσεις/εκδηλώσεις που έχουν ήδη υλοποιηθεί ή προγραμματιστεί να υλοποιηθούν κατά το επόμενο σχολικό έτος από τις Διευθύνσεις Π.Ε. και Δ.Ε. δια των ως άνω Υπευθύνων.

γ. τις σχετικές δράσεις/εκδηλώσεις που έχουν ήδη υλοποιηθεί ή προγραμματιστεί να υλοποιηθούν κατά το επόμενο σχολικό έτος από τα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.
 
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ