Ν. Κεραμέως: Δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει η ημερομηνία έναρξης των σχολείων

17/07/2020

Ενημερώθηκε: 18/07/2020, 08:57

Άκουσε το άρθρο

Δεν υπάρχει λόγος αλλαγής στην ημερομηνία έναρξης του σχολικού έτους τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

«Έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία έναρξης η οποία είναι η 7η Σεπτεμβρίου. Ξεκινάμε λίγο νωρίτερα προκειμένου οι πρώτες εβδομάδες να επικεντρωθούν σε επαναλήψεις και κάλυψη ύλης από την πρώτη χρονιά» εξήγησε η υπουργός.

«Είμαστε σε μια επαφή με την επιτροπή των ειδικών, με τον κύριο Τσιόδρα προκειμένου να συζητήσουμε ακριβώς τον τρόπο επαναλειτουργίας» τόνισε διαβεβαιώνοντας πως « είμαστε έτοιμοι για όλα τα σενάρια» με τις τελικές αποφάσεις ωστόσο να μην μπορούν να ληφθούν εάν δεν πλησιάσουμε στην ημερομηνία έναρξης των σχολείων.

Η υπουργός τόνισε παράλληλα πως το υπουργείο μεριμνά για την οργάνωση και ετοιμότητα επί ζητημάτων όπως οι επάρκεια σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και η ψηφιακή τάξη .

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ