Σήμερα: 2.200 προσλήψεις αναπληρωτών στην Π.Ε.

05/10/2020

Άκουσε το άρθρο

Σας ενημερώνω ότι σήμερα 5-10-2020 και εκτός απροόπτου, θα προσληφθούν περίπου 2.200 αναπληρωτές στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση για την κάλυψη λειτουργικών κενών.

Από αυτούς, 600 περίπου θα είναι για παράλληλη στήριξη, 200 για τμήματα ένταξης, 220 για προσχολική εκπαίδευση και οι υπόλοιποι για τη γενική εκπαίδευση.  

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται και η πρόσληψη αναπληρωτών 3μηνης διάρκειας για κάλυψη εκπαιδευτικών που απουσιάζουν λόγω COVID 19.  

Παληγιάννης Βασίλειος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (2)

Παρατηρητής
|

Φτώχειααααα. Δεν καλύπτονται με τίποτα τα κενά. Γιατί δε δίνονται και τα κενά που ζήτησαν οι Δνσεις Εκπαίδευσης; Ούτε και στους διορισμένους έχετε εμπιστοσύνη;

steven
|

Έλεος..Τρείς εβδομάδες λειτουργούμε χωρίς εκπ/κούς ΠΕ70 λόγω ειδικής άδειας.. θα βγει και ο Οκτώβρης με τα παιδιά να γυρίζουν από εδώ και από εκεί ! !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ