Η εγκύκλιος για τις μεταθέσεις μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ)

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 18/3/2021 έως 26/3/2021

18/03/2021

Άκουσε το άρθρο

Εκδόθηκε σήμερα από το υπουργείο Παιδείας η εγκύκλιος για την υποβολή αιτήσεων μετάθεσης των  μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ).

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε τη εγκύκλιο

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε τον πίνακα με τις οργανικές θέσεις

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε τον πίνακα με τα οργανικά  κενά ανά περιοχή

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την Αίτηση μετάθεσης

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την Αίτηση βελτίωσης/οριστικής τοποθέτησης

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 18/3/2021 έως 26/3/2021.

Η παραπάνω προθεσμία είναι αποκλειστική και ισχύει για όλες τις κατηγορίες μεταθέσεων εκτός από τις αμοιβαίες για τις οποίες η αίτηση υποβάλλεται μέσα σε 10 ημέρες από την ανακοίνωση των μεταθέσεων.
Μέσα στην ίδια προθεσμία υποβάλλονται οι αιτήσεις οριστικής τοποθέτησης σε ΣΜΕΑΕ των μεταταγμένων (ΦΕΚ 1891/Γ ́/23-11-2020) εντός της περιοχής μετάταξής τους και όσων ακόμα είναι στη διάθεση των ΠΥΣΕΕΠ καθώς και οι αιτήσεις βελτίωσης θέσης εντός της ίδιας περιοχής από ΣΜΕΑΕ σε ΣΜΕΑΕ, χωρίς να αναγράφονται προτιμήσεις συγκεκριμένων ΣΜΕΑΕ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ