Αποσπάσεις εκπαιδευτικών σε Μητροπόλεις και την Αρχιεπισκοπή Αθηνών

30/07/2021

Άκουσε το άρθρο

Υπογράφηκαν από την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως οι αποσπάσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Ιερές Μητροπόλεις και την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Σχόλια (9)

?????
|

Μια απάντηση στην απορία ????.
Υπάρχουν δάσκαλοι που δουλεύουν και τα καλοκαίρια για να φτιάξουν προγράμματα για τα παιδιά μας. Αυτό κάνουν κάποιοι δάσκαλοι στις μητροπόλεις. Οι δάσκαλοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα να φτιάχνουν εκπαιδευτικά προγράμματα που δεν έχουν καμία σχέση με τις "έτοιμες κονσέρβες" και που στο ΙΕΠ μένουν έκπληκτοι από την εξαιρετική δουλειά και την αρτιότητά τους συγκρίνοντάς τα με αυτά από άσχετους φορείς. Καταλάβατε κύριε ή κυρία ????. Επίσης κάθε τέλος του μήνα δίνεται στο Υπουργείο γραπτή αναφορά της πορείας του κάθε προγράμματος. Το κάνετε εσείς αυτό στα σχολεία; Δεν σας είδα όμως να γράφετε κάτι για τις μετατάξεις. Οι μετατάξεις γιατί να μην απαγορευτούν;

?????
|

Τι δουλειά έχει ο δάσκαλος στη μητροπολη;;; Γιατί αποσπάται εκεί;;;;; Τι κάνει;;;;;;!!!!!!!

Καλό είναι να σταματήσει αυτό
|

Για ποιο λόγο; Μήπως έπρεπε κάποια στιγμή να σταματήσει αυτό και να προσλαμβάνουν οκτάμηνιτες ; Οι εκπαιδευτικοί χρειάζονται στα σχολεία !

Οι αποσπάσεις να καταργηθούν
|

Γιατί πληρώνω δασκάλους και καθηγητές για να διδάσκουν και το κράτος τους "αποσπά" σε άλλες "δουλειές"; Αν μια μητρόπολη χρειάζεται κάποιον εκπαιδευτικό γιατί δεν προσλαμβάνει από τους τόσους άνεργους και το φεσώνομαι εγω ενώ ταυτόχρονα δημιουργείται και ένα κενό στην τάξη; Μας περισσεύουν οι μάχιμοι ξαφνικά; Σταματήστε αυτό το κατάπτυστο πελατειακό σύστημα. Δεν το εφήυρατε εσεις αλλά είναι ντροπή πια!

Κι εγώ την ίδια απορία έχω...
|

Πληρώνουμε δασκάλους για να μην διδάσκουν και προσλαμβάνουμε αναπληρωτές στη θέση τους;

@απορία
|

ενώ άλλοι που διατίθενται για να σηκώνουν τηλέφωνα σε φίλους-στελέχη ή παίρνουν άλλες αποσπάσεις δεν ενοχλούν/λέιπουν από το μάθημα; πολύ επιλεκτική η ανησυχία σου !

Οι αποσπάσεις αυτές
|

Γίνονται ακριβώς όπως γίνονται όλα τα χρόνια,επί όλων των κυβερνήσεων, σε όλους τους φορείς.Πρέπει να γίνονται και οι αποσπάσεις σε φορείς με μοριοδότηση ή τουλάχιστον να τους δώσουν το δικαίωμα μετάταξης, γιατί πολλοί αποσπώνται στους ίδιους φορείς για συνεχόμενα χρόνια.

Απορια
|

Μπορεί η άριστη υπουργός ή κάποιος άλλος άριστος του υπουργείου να μας εξηγήσει τι ανάγκες καλύπτουν οι φυσικοί στις μητροπόλεις που αποσπάστηκαν; δεν είναι πρόκληση καποια παιδιά στη Γ λυκείου να διδάσκονται φυσική κατεύθυνσης από βιολογο επειδή ο φυσικός καλύπτει (???) ανάγκες στη μητρόπολη (!!!!!)

Ρίτα
|

Μήπως γνωρίζει κανείς τα μόρια αυτών των αποσπάσεων;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ