Ποια βιβλία θα δοθούν το Σεπτέμβριο στους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου

Η πιλοτική εφαρμογή των νέων Προγραμμάτων Σπουδών Γυμνασίου και Λυκείου στα Πρότυπα και Πειραματικά, θα συνεχιστεί και το επόμενο σχολικό έτος

07/05/2022

Ενημερώθηκε: 12/05/2022, 08:27

Άκουσε το άρθρο

Το esos δημοσιεύει τους τίτλους  βιβλίων του Γυμνασίου και Λυκείου, τα οποία θα διανεμηθούν στους μαθητές τον επόμενο Σεπτέμβριο , για το επόμενο σχολικό έτος 2022-23.

Τα νέα βιβλία, βασισμένα στα νέα Αναλυτικά Προγράμματα Σπουδών  τα οποία ήδη "δοκιμάζονται   σε όλα τα Πρότυπα και Πειραματικά  Σχολεία, θα διανεμηθούν το μεθεπόμενο έτος 2023-24.

Η  πιλοτική εφαρμογή των νέων Προγραμμάτων Σπουδών  Γυμνασίου και Λυκείου στα Πρότυπα και Πειραματικά,  θα συνεχιστεί και το επόμενο σχολικό έτος, ενώ από το μεθεπόμενο που θα έχουν συγγραφεί  τα νέα βιβλία θα διδάσκονται και στα 13.700 σχολεία της χώρας.

Ειδικότερα οι τίτλοι βιβλίων που θα παραλάβουν οι μαθητές τον Σεπτέμβριο είναι οι εξής:

Λύκειο

Γυμνάσιο

Σχόλια (3)

Μυρσινη
|

Φυσική αγωγή δεν υπάρχει;

Ύλη στα μαθήματα Γυμνασίου και Λυκείου
|

Τα μισά μαθήματα τουλα΄χιστον χρειάζονται αλλαγή ύλης και βιβλίων.

Στο Γυμνάσιο και την Α' Λυκείου χρειάζονται να δοθούν επιπλέον Βιβλία Ασκήσεων Επανάληψης, όπως και κείμενα με Ιστορικές πηγές, Ξένη Λογοτεχνία κ.α.

Χρειάζεται επιπλέον υλικό σε Καλλιτεχνικά, Φυσική Αγωγή, Ξένες Γλώσσες Πληροφορική αλλιώς οι μαθητές θα συνεχίσουν να στρέφονται στα ιδιωτικά φροντιστήρια.

Βασιλική
|

Αγγλικά Α Λυκείου δεν υπάρχουν?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ