Ο νέος νόμος για τα ΑΕΙ , όπως στάλθηκε για ΦΕΚ

Ο νέος νόμος αποτελείται από 489 άρθρα

20/07/2022

Άκουσε το άρθρο

Στάλθηκε προς δημοσίευση, στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης ο νέος νόμος για τα ΑΕΙ "Νέοι Ορίζοντες στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα: Ενίσχυση της ποιότητας,
της λειτουργικότητας και της σύνδεσης των Α.Ε.Ι. με την κοινωνία και λοιπές διατάξεις"

  • Πατήστε εδώ για να ανοίξετε το νέο νόμο, όπως ψηφίστηκε στη Βουλή

Ο νέος νόμος αποτελείται από 489 άρθρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (3)

Master chef
|

Το είχα γράψει για το νόμο στελεχών της εκπαίδευσης.... και ισχύει εξίσου.
Ένα καλό πιάτο, έχει λίγα, συγκεκριμένα, ποιοτικά υλικά και οι γεύσεις ξεχωρίζουν. Στον "αχταρμά" αντίθετα, βάζεις ότι θέλεις και όπως θέλεις μαζί με μπόλικα μπαχαρικά και στο τέλος κανείς δεν καταλαβαίνει τί τρώει.

Αριστεία, όχι αστεία
|

Και στη Βουλή παρουσίαζαν δημοσκοπήσεις συμφωνα με τις οποίες η κοινωνία αποδεχόταν το νομοσχέδιο, τα 489 άρθρα. Μάλιστα.
Άριστοι κυβερνώντες, άριστοι δημοσκόποι.

Ο Λαβύρινθος, ο Μινώταυρος, ο μίτος της Αριάδνης ...
|

και ο Θησέας που την εγκατέλειψε σε κυκλαδονήσι κατά την επιστροφή του. Οι δύσκολες εποχές γεννούν μυθικούς ήρωες. Ο μύθος ξεκινά με τον Λαβύρινθο αυτού του νομοσχεδίου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ