ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Εκλογές Παν. Δυτ. Μακεδονίας: Επτά υποψήφιοι για τις 6 θέσεις του Συμβουλίου Διοίκησης

Ως ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας ορίστηκε  η 23η Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Πέμπτη.
Δημοσίευση: 05/02/2023
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Συνολικά επτά καθηγητές δήλωσαν υποψηφιότητα για τις 6 θέσεις   εσωτερικών μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του     Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Από το νυν Πρυτανικό Συμβούλιο υποψηφιότητα έθεσαν   ο Πρύτανης Θ. Θεοδουλίδης και ο Αντιπρύτανης Γ. Ιορδανίδης.

Ειδικότερα οι υποψήφιοι κατά  αλφαβητική σειρά έχουν ως εξής:

Ως ημερομηνία διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας ορίστηκε  η 23η Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Πέμπτη.

Η εκλογική διαδικασία θα διενεργηθεί αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τη χρήση του ειδικού πληροφοριακού συστήματος με την ονομασία «Ψηφιακή Κάλπη ΖΕΥΣ» της ανώνυμης εταιρείας του Ελληνικού Δημοσίου με την επωνυμία «Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας Α.Ε.» (Ε.Δ.Υ.Τ.Ε. Α.Ε.) και η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 9:00 π.μ. έως τις 15:00.

Εάν για οποιονδήποτε λόγο η εκλογική διαδικασία αποβεί άγονη κατά την ως άνω οριζόμενη ημερομηνία, η διαδικασία επαναλαμβάνεται μετά από επτά (7) ημέρες, ήτοι την 2α Μαρτίου 2023, ημέρα Πέμπτη και η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 9:00 π.μ. έως τις 15:00.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ