Συναντήσεις Κ. Πιερρακάκη με εκπαιδευτικούς και στελέχη εκπαίδευσης στη Μυτιλήνη

14/10/2023

Άκουσε το άρθρο

Με εκπαιδευτικούς, Διευθυντές Εκπαίδευσης και την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, συναντήθηκε στη  Μυτιλήνη ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης.

Αμέσως μετά τις συναντήσεις ο υπουργός Παιδείας δήλωσε τα εξής:

"Συζητήσαμε για σειρά θεμάτων που αφορούν στην εκπαιδευτική διαδικασία, στη μείωση της γραφειοκρατίας και στη βελτίωση της καθημερινότητας μαθητών και εκπαιδευτικών. Η ομαδική δουλειά και η συστηματική ανταλλαγή απόψεων αποτελεί δέσμευση για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.
Ακόμα, ξεναγήθηκα στον χώρο που φιλοξενεί το Πειραματικό Λύκειο, το Εσπερινό Γυμνάσιο αλλά και την ιστορική  βιβλιοθήκη, η οποία διαθέτει ανεκτίμητο πλούτο σπάνιων εκδόσεων και χειρογράφων.
Το ανθρώπινο κεφάλαιο αποτελεί την εγγύηση διαφύλαξης και ανάδειξης του πλούτου αυτού".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (2)

τωρα σωθήκαμε
|

Πάει η ενισχυτική στον Στεφανή άκλαφτη .

@ριστεία, όχι αστεία
|

Δεν πήγε καλά η υποστήριξη στον Στεφανή. Γκολ από τα αποδυτήρια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ