Στις 15 Ιανουαρίου η κατάθεση στη Βουλή του Σχεδίου Νόμου για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση

Η δημόσια διαβούλευση επί του Σχεδίου Νόμου , η οποία ξεκίνησε στις 22 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται σήμερα στις 4 το απόγευμα

05/01/2024

Άκουσε το άρθρο

Για τις 15 Ιανουαρίου προγραμματίζει ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκη, να καταθέσει, προς ψήφιση, στη Βουλή το Σχέδιο Νόμου για την Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση, σύμφωνα με πληροφορίες του esos. 

Η δημόσια διαβούλευση επί του Σχεδίου Νόμου , η οποία ξεκίνησε στις 22 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται σήμερα στις 4 το απόγευμα, έχει δεχθεί μέχρι στις 11 το πρωί 286 σχόλια και προτάσεις.

Στο μεταξύ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι το κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο των καθηγητών, η  ΟΛΜΕ, δεν εξέδωσε καμία ανακοίνωση,   επί των διατάξεων του  Σχεδίου Νόμου.

Είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που το ΔΣ της ΟΛΜΕ δεν τοποθετείται , αρνητικά ή θετικά , επί νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας για την  Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Σχόλια (4)

Dimosthenis
|

Η ΟΛΜΕ δεν ασχολήθηκε ποτέ με την τεχνικοεπαγγελματική εκπαίδευση. Η ΟΛΤΕΕ ίσως.

@ Εδώ και δύο ημέρες δεν ανεβαίνουν
|

καθυστερεί η έγκριση , αλλά ίσως σου διαφεύγει ότι δεν εγκρίνονται όλα , κόβονται μάλλον αρκετά σε αυτή τη φάση (σε άλλες όχι). άρα κάποια ΔΕΝ θα ανέβουν (και ίσως και δικό σου, αν κατάλαβα το σχόλιο)

Διαβούλευση
|

Εδώ και δύο ημέρες δεν ανεβαίνουν τα σχόλια

xa
|

Επιτέλους να γίνουν τα campus ώστε να λυθούν όλα τα προβλήματα της ΤΕΕ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ