Ποια σχολεία κλείνουν σήμερα λόγω κακοκαιρίας

26/02/2018

Άκουσε το άρθρο

Δήμος Κοζάνης και Σερβίων-Βελβεντού

Με απόφαση των Δημάρχων Κοζάνης και Σερβίων-Βελβεντού για σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018, κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) των αντίστοιχων Δήμων.

Δήμος Βοΐου

Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου Δημήτρη Λαμπρόπουλου για αύριο Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018, κλειστά θα παραμείνουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων (πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω της συνεχούς χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών.

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου Βοίου.

Δήμος Εορδαίας

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, για αύριο Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου   2018 κλειστά θα παραμείνουν   τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης),     λόγω  της συνεχούς χιονόπτωσης.

Κανονικά θα λειτουργήσουν   οι Δημοτικοί παιδικοί. σταθμοί του Δήμου Εορδαίας.

Δήμος Φλώρινας

Σας γνωρίζουμε ότι τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Καστοριάς

Ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Καστοριάς θα παραμείνουν κλειστές λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ευρυτανία

Σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018 όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρπενησίου, το ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΜΕΑ και οι Παιδικοί Σταθμοί θα παραμείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας.

Αργος Ορεστικού

Με απόφαση του Δημάρχου σήμερα, 26/2/2018, δεν θα λειτουργήσουν : α) τα σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, β) τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γ) ο βρεφονηπιακός σταθμός και δ) οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Άργους Ορεστικού .

Πιερία

Με απόφαση της αρμόδιας αντιδημάρχου Κατερίνης, Παρθένας Μακρίδου Παρτσαλίδου και κατόπιν σχετικού αιτήματος των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, αντίστοιχα, κλειστά θα παραμείνουν λόγω των χιονοπτώσεων και γενικότερα των δυσμενών καιρικών συνθηκών, σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, τα σχολεία όλων των βαθμίδων στο Δήμο Κατερίνης.

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ