Ανασυγκροτήθηκε η Επιτροπή Ένταξης σε Κλάδους Εκπαιδευτικών

25/05/2018

Άκουσε το άρθρο

Την ανασυγκρότηση της Επιτροπής Ένταξης σε Κλάδους Εκπαιδευτικών, αποφάσισε το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ως εξής:

1. Παύλος Χαραμής, Αντιπρόεδρος του Ι.Ε.Π. ως Πρόεδρος της Επιτροπής, με αναπληρώτρια την  Γεωργία Φέρμελη, Σύμβουλο Α’ Ι.Ε.Π..

2. Γεωργία Φέρμελη, Σύμβουλος Α’ Ι.Ε.Π., Συντονίστρια Μονάδας «Φυσικών Επιστημών», ΠΕ04, μέλος, με αναπληρωτή τον  Νικόλαο Μαυρογιάννη, Σύμβουλο Α ́ Ι.Ε.Π., Μαθηματικό (ΠΕ03).

3. Ασπασία Οικονόμου, Σύμβουλος Γ’ Ι.Ε.Π., Συντονίστρια Μονάδας «Κοινωνικών Επιστημών», Νομικών/Πολιτικών Επιστημών (ΠΕ13), μέλος, με αναπληρώτρια την Ευαγγελία
Κουτίδου, Σύμβουλο Γ’ Ι.Ε.Π., Φιλόλογο (ΠΕ02).

4. Ελένη Παπαδοπούλου, Σύμβουλος Γ’, Συντονίστρια Μονάδας «Ανθρωπιστικών Επιστημών και Φιλολογίας», μέλος, με αναπληρωτή τον Ελευθέριο Βεκρή, Σύμβουλο Α’ Ι.Ε.Π., Φιλόλογο (ΠΕ02).

5.  Αθηνά Νέλλα, Σύμβουλος Γ ́ Ι.Ε.Π., Συντονίστρια Μονάδας «Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση», Οικονομολόγος (ΠΕ09), με αναπληρώτρια την  Σοφία Κουταλίδη, Σύμβουλο Γ ́ Ι.Ε.Π., Γεωπόνο (ΠΕ14.04).
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (9)

L.M
|

Για να μην παίζουμε με τις λέξεις και προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Το σχόλιό μου έχει να κάνει καθαρά και μόνο με τις αναθέσεις και τίποτα περισσότερο. Όλοι οι σεβαστοί φίλοι απόφοιτοι ΤΕΙ έχουν επαγγελματικά δικαιώματα επιπέδου 6 όπως και οι ΑΕΙ, από τη στιγμή που οι σπουδές των ΑΕΙ πενταετούς φοίτησης δεν θεωρούνται ολοκληρωτικά επιπέδου master, και σε καμία περίπτωση δεν μέμφομαι το επίπεδο σπουδών τους. Σε ότι αφορά στο Τεχνολόγος Μηχανικός και Μηχανικός ΤΕ, αγαπητέ K.G κρίνε μόνος σου εάν ταυτίζεται ο όρος. Τα υπόλοιπα περί ρατσιστικών σχολίων μακριά από μας. Καμία τέτοια πρόθεση δεν υπήρξε και σε όποιον το εξέλαβε έτσι ζητώ συγνώμη. Ο καθένας μας καθημερινά μελετά τις μεταβολές και τις εξελίξεις και σχηματίζει την άποψή του.

apofoitos mhxanikos
|

@L.M Διακρινω ενα ρατσισμο ως προς τα τει.το γνωριζετε οτι υπαρχουν πολυτεχνικες σχολες με 11000 μορια; ( δειτε πολυτεχνειο κρητης για παραδειγμα ) Το σχολιο σας δεν θα επρεπε να ανεβει γιατι ειναι ρατσιστικο και προσβλητικο προς τους αποφοιτους ΤΕΙ. Γιατι εγω σαν αποφοιτος του ΤΕΙ να θεωρουμαι κατωτερος απο τους αλλους;Και εγω εδωσα πανελληνιες,και εγω περασα απο την ιδια διαδικασια.και εγω περασα σε ενα ΑΕΙ της χωρας μου. Εχετε ιδεα ποσο λαθος ειναι αυτο;Παραλληλα στηριζετε μονο τους πανεπιστημιακους και τα ατομα που δεν εχουν δωσει καν Πανελληνιες( τα που σπουδασαν στο εξωτερικο και δεν εδωσαν καν Πανελληνιες τι εχετε να πειτε;)

K. G.
|

Είναι ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕ.
Δες και κανένα πτυχίο...
Το ότι στην Ελλάδα υπάρχει διαχωρισμός σε ΤΕ και ΠΕ είναι άλλο κεφάλαιο. (Στην Εκπαίδευση δεν ισχύει).
Δηλ τα Πανεπιστήμια με την ίδια λογική τι βγάζουν; ( Πανεπιστημονες;).
Δεν εκπλήσσομαι φυσικά, αφού οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν όταν ο Νομοθέτης λέει ΑΕΙ εννοεί τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ. ΑΤΕΙ δεν υπάρχουν πλην ενός, διότι ονομάζεται ΑΛΕΞΆΝΔΡΕΙΟ ΤΕΙ.
Και προς τι ο ρατσισμός σε σχέση με το το τμήμα Οχημάτων Κοζάνης, που είναι οχημάτων ΑΤΕΙΘ. Ο απόφοιτος είναι ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΟΧΗΜΆΤΩΝ.

Δυστυχώς.....
|

Απάντηση για όλους τους σχολιαστές.

Αυτά μας φάγανε χρόνια τωρα. Αντί να εκσυγχρονίσουμε την τριτοβάθμια εκπαίδευση με πράξεις από το 2000 αφήσαμε να λιμνάζουν νοοτροπίες και συστήματά του 1970. Να τα αποτελέσματα. Άλλοι λένε για τεχνολόγους, άλλοι για βάσεις με 19 αλλά την ουσία του θέματος δεν την ακουμπάει κανεις......
Κρίμα.....
σήμερα το 2018 λοιπόν δεν υπάρχουν διαχωρισμοί στους μηχανικούς πουθενά στην Ευρωπαϊκή ένωση εκτός της Ελλάδας, το πτυχίο του αποφοίτου δεν αναφέρει την βάση των πανελληνίων αλλά τον βαθμό που έβγαλε όταν τελείωσε!!!
Ποσό λυπάμαι ομως που δεν θα αφήσω τα παιδιά μου να ζήσουν στη Ελλάδα όσο κυκλοφορούν μυαλά σαν τα δικά σας.....

Σοφία
|

@L.M.
Λίγο σεβασμός και όρια σε αυτά που λες δεν βλάπτει. Το 5 δεν είναι παράδειγμα για να δώσεις για σχολές Τεχνολογικών ιδρυμάτων. Μήπως να σου θυμίσω γνώστες Πολυτεχνικες σχολές με βαθμό κάτω απ'την βάση? πανεπιστημιακές σχολές με βαθμό 3 και 5? Δεν είναι όλα τα πολυτεχνεία βαθμού 19 και δεν προσφέρουν όλα ποιότητα σπουδών. Αλλά εκεί έχεις μείνει εσύ ακόμα... Ακυρώνεται όλο αυτό που λες ο βαθμός έχει να κανει με την προτίμηση. Σε όλο τον κόσμο τα αντικείμενα σπουδών των ΤΕΙ βρίσκονται σε αυτόνομα πανεπιστημιακά τμήματα. Καλό είναι να ενημερώνεσαι λιγάκι.

Mitsos
|

@LM

Διορθωστε το παρακαλω

Εχεις μεινει χρονια πισω , δεν γνωριζεις τίποτα απο προσφορα ζητηση και προγραμματα σπουδων. Κριμα

L.M
|

Τι από πού προκύπτει? Τα ΤΕΙ ως Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα βγάζουν Τεχνολόγους. Προς τι η απορία στα αυτονόητα? Με το Νόμο για το Πανεπιστήμιο Δυτ. Αττικής ισοπεδώνονται οι μηχανικοί απόφοιτοι Πολυτεχνικών Σχολών και οι εκπαιδευτικοί Τεχνολόγοι Μηχανικοί απόφοιτοι ΣΕΛΕΤΕ τώρα ΑΣΠΑΙΤΕ. Δες τις αναθέσεις και θα καταλάβεις. Ο Χημικός Μηχανικός εξομοιώνεται με τον Τεχνολόγο Πετρελαίου ΤΕΙ Καβάλας, ο Μηχανολόγος Μηχανικός με τον ΤΕΙ Οχημάτων Κοζάνης και πάει λέγοντας. Θα σου άρεσε το παιδί σου να πέρναγε με 19 πολυτεχνείο και να εξομοιωνόταν με έναν απόφοιτο ο οποίος πέρασε στα ΤΕΙ με 5? Εδώ έχουμε φτάσει και έπονται και χειρότερα με τις τρίτες αναθέσεις που προβλέπονται να κάνουν και μαθηματικά κλπ. Δες το βάθος όλων αυτών και μη ψάχνεις το που προβλέπεται το Τεχνολόγος, γιατί σε λίγο καιρό με τις νέες διετείς δομές θα ψάχνεις ποιοι θα διδάσκουν στην ανύπαρκτη Επαγγελματική Εκπαίδευση Κατάρτιση ΕΕΚ. Μπορεί να διαφωνείς τώρα μαζί μου αλλά αν το δεις ρεαλιστικά επέρχεται διάλυση.

K. G.
|

Το τεχνολόγος από που προέρχεται;

Δημήτρης
|

κανένας διπλωματούχος ή τεχνολόγος μηχανικός;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ