Διάταξη για τις προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών

25/02/2024

Άκουσε το άρθρο

Για όσους προσωρινούς αναπληρωτές εκπαιδευτικούς και μέλη Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π. που κατά τις προσλήψεις του μηνός Σεπτεμβρίου 2023 για το έτος 2023-2024 δεν ολοκληρώθηκε για τεχνικούς λόγους η σύναψη της ηλεκτρονικής σύμβασης εργασίας τους την ημέρα που παρουσιάστηκαν σε σχολική μονάδα ή ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ή δομή εκπαίδευσης, ως ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας και κατάρτισης της σύμβασης λογίζεται η ημερομηνία παρουσίασής τους από την οποία και εκκινούν τα μισθολογικά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα.

Τα παραπάνω προβλέπει το άρθρο 200 του πολυνομοσχεδίου για τις τρεις βαθμίδες της εκπαίδευσης,  σχετικά με την ημερομηνία σύναψης της ηλεκτρονικής σύμβασης εργασίας των προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών και μελών Ε.Ε.Π. – Ε.Β.Π. κατά τις προσλήψεις του Σεπτεμβρίου 2023 για το έτος 2023-2024

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ