Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον Κ. Πιερρακάκη

08/04/2024

Ενημερώθηκε: 08/04/2024, 18:35

Άκουσε το άρθρο

"Εμείς θα συνεχίσουμε να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα της κοινωνίας, σε κάθε άκρη της Ελλάδας όπου κι αν βρίσκονται και να τα προβάλουμε. Γιατί για εμάς ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας είναι ξεχωριστός και ιδιαίτερα σημαντικό".

Αυτό τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του, απαντώντας στο σχόλιο  του υπουργού Παιδείας Κ. Πιερρακάκη  σχετικά με τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη για τη Γαύδο.

"Ο κ. Πιερρακάκης θεώρησε σκόπιμο να μας ενημερώσει μέσω δήλωσής του πως «τα ζητήματα Παιδείας είναι πολύ σοβαρά»" σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ  και υπογραμμίζει τα εξής:

  • Κατηγόρησε μάλιστα τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρόεδρό του, Στέφανο Κασσελάκη για «λαϊκισμό», επειδή ανέδειξε ένα πραγματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά στη Γαύδο. Παιδιά στα οποία το κράτος συμπεριφέρεται ως πολίτες Β΄ κατηγορίας κι αρνείται το δικαίωμά τους στην δημόσια εκπαίδευση.
  • Να τον ενημερώσουμε κι εμείς με τη σειρά μας, πως ακριβώς επειδή τα θέματα της Παιδείας είναι σοβαρά, εμείς οφείλουμε να αναδεικνύουμε τα όποια προβλήματα υπάρχουν. Να τον ενημερώσουμε, επίσης, πως λαϊκισμός δεν είναι το να ακούς την κοινωνία και να αναδεικνύεις τις υποσχέσεις που δεν γίνονται πράξη. Αντίθετα, αυτό αποτελεί χρέος μας.
  • Το χρέος του ιδίου, ως αρμόδιου Υπουργού, ήταν να έχει λύσει το πρόβλημα, προτού αυτό λυθεί με ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως κι έγινε.
     

Σχόλια (5)

μπαρμπα-Μήτσος
|

Αγαπητέ,
Όλους θα τους δει ο Αρχίατρος. Κάθε τέσσερα χρόνια αυτό δεν κάνει; Στο τέλος όμως πρέπει να μείνει τουλάχιστον ένας. Και δυστυχώς για το πλήρωμα μόνο ένας περνάει τη βάση τα τελευταία χρόνια.
Τι κακό κι αυτό!...

@ Να πάτε σε ΩΡΛ
|

και ο κυριάκος που ακούει χειροκροτήματα ή είναι για άλλη ειδικότητα ;

Ένα μήνα υπομονή
|

Θυμηθήκατε και τα προβλήματα της κοινωνίας και τον πολίτη ε; Σε ένα μήνα ευρωεκλογές μου φαίνεται.

Εκπαιδευτικός
|

Τα σχολεία έχουν ουσιαστικά προβλήματα και όχι αντιλογίας το ανάγνωσμα για να βρισκόμαστε στην επικαιρότητα. Ξαφνικά θυμηθήκανε και τη Γαύδο και συγκινήθηκαν.

μπαρμπα-Μήτσος
|

Να πάτε σε ΩΡΛ όλοι γιατί μέχρι τώρα δεν έχετε πει κουβέντα - πρόταση για τα κινητά τηλέφωνα και τα μεγάλα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στα σχολεία. Με το κατάλληλο ακουστικό θα ακούσετε και τα υπόλοιπα προβλήματα. Και γι΄αυτά πρέπει να προτείνετε λύσεις.
Για τον αγώνα του διευθυντή του Ηρακλείου Κρήτης, ακούσατε κάτι;
Και η τοπική οργάνωση ''αφουγκράζεται'';

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ