Ρομποτική-1ο Βραβείο εκθεσιακού στο Δημοτικό Λαγυνών στο 3ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής (κατηγορία Δημοτικών)

18/12/2016

Ενημερώθηκε: 19/12/2016, 07:01

Άκουσε το άρθρο

Στην Αίθουσα Τέχνης Νεάπολης διεξήχθη το εκθεσιακό μέρος του 3ου Μαθητικού Φεστιβάλ Ρομποτικής που περιελάμβανε την επίδειξη ρομποτικών κατασκευών που έχουν κατασκευαστεί από μαθητικές ομάδες με αξιολόγηση και βράβευση των καλύτερων εκθέσεων.

Το Δημοτικό Σχολείο Λαγυνών μετείχε σε αυτό, με ομάδα μαθητών της Ε τάξης και εκπαιδευτή-προπονητή τον Μαυροδόντη Χαράλαμπο (Πληροφορικής) με την κατασκευή «Dominobot – Στοιβάκτης Ντόμινο» για την οποία απέσπασαν το 1ο Βραβείο στην κατηγορία Δημοτικών Σχολείων.

 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ   για την προσπάθεια καθώς και στους γονείς για την υποστήριξη. Ευχαριστούμε επίσης τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Λαγυνών για την αγορά του ρομποτικού κιτ κατά το έτος 2014.

Είναι η τρίτη πρωτιά για το σχολείο στη ρομποτική μετά τις συμμετοχές σε διαγωνισμούς ρομποτικής το έτος 2014-2015 με δύο ακόμα διαφορετικές ομάδες μαθητών κάτω απο την καθοδήγηση του ίδιου εκπαιδευτικού/προπονητή με την πρώτη θέση στην Κεντρική Μακεδονία στον διαγωνισμό Δημοτικών Σχολείων της WROHellas «η δική μου πόλη» με την κατασκευή «Τελεφερίκ Λαγυνών» καθώς και την πρώτη θέση στο εκθεσιακό κατηγορίας Δημοτικών στο 1ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής με τη κατασκευή «Ρομποτικό Οικολογικό Φλιπεράκι».

Σχετικός Ιστότοπος Δημοτικού Λαγυνών: http://dim-lagin.thess.sch.gr/?p=641

Τι είναι το Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής (ΜΦΡ);   Το Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής (ΜΦΡ) αποτελεί μία πρωτοβουλία του Πειραματικού Γυμνασίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με τη συνεργασία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, των Σχολικών Συμβούλων Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, της  Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Δ. Θεσσαλονίκης, του Δήμου Νεάπολης – Συκεών και Καθηγητών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Web site: http://mfr.peiramak.gr

Δημοτικό Λαγυνών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ