LIVE/esos-Βουλή: Θέματα παιδείας στη Βουλή

19/10/2017

Ενημερώθηκε: 19/10/2017, 16:51

Άκουσε το άρθρο

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Συνεδριάζει σήμερα στις 10 το πρωί, παρουσία του υπ. Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, η Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου:

Α. Η  Πρόεδρος της ΑΔΙΠ, κυρία Νικολέττα Παϊσίδου και η Γενική Διευθύντρια της ΑΔΙΠ, κυρία Χριστίνα Μπέστα θα παρουσιάσουν  την  «Έκθεση  Ποιότητας της Ανώτατης Εκπαίδευσης 2016» της Αρχής Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτατη Εκπαίδευση (ΑΔΙΠ).

Β. Ο Διευθυντής ΚΑΝΕΠ/ ΓΣΕΕ, κ. Χρήστος Γούλας και ο επιστημονικός σύμβουλος ΚΑΝΕΠ/ΓΣΕΕ, κ. Νίκος Παΐζης.   θα παρουσιάσουν  τα αποτελέσματα της έρευνας «Τεχνική επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση, ελληνική οικονομία και αναπτυξιακές προοπτικές: δείκτες και μεγέθη σε Ελλάδα και Ευρώπη».
 

 

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ