Οκταμελής Επιστημονική Επιτροπή για τη Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ: Υλοποίηση Επιμόρφωσης

30/01/2018

Ενημερώθηκε: 30/01/2018, 16:05

Άκουσε το άρθρο

Οκταμελής Επιστημονική  Ομάδα  Έργου,για την επιστημονική υποστήριξη της Πράξης «Νέα Αρχή στα ΕΠΑΛ: Υλοποίηση Επιμόρφωσης», συγκροτήθηκε στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, ως εξής:

1. Αθανάσιος Στράντζαλος (Υπεύθυνος Πράξης), Σύμβουλος Β ́ Μαθηματικών του ΙΕΠ, Δρ Μαθηματικών και κάτοχος ΜΔΕ στη Διδακτική & Μεθοδολογία των Μαθηματικών, μέλος της ερευνητικής ομάδας του Ερευνητικού Προγράμματος του ΙΕΠ «Διερεύνηση Διδακτικών Πρακτικών για μια πολυεπίπεδη και διαφοροποιημένη προσέγγιση της ανάγνωσης στα ΕΠΑ.Λ.» και με ερευνητικό έργο στην Διδακτική των Μαθηματικών, την Εκπαιδευτική Έρευνα και την Κριτική Μαθηματική Εκπαίδευση.

2. Ελευθέριος Βεκρής, Σύμβουλος Α ́ Φιλολογικών μαθημάτων του ΙΕΠ, Δρ Διδακτικής των Γλωσσικών Μαθημάτων, μέλος της ερευνητικής ομάδας του Ερευνητικού Προγράμματος του ΙΕΠ «Διερεύνηση Διδακτικών Πρακτικών για μια πολυεπίπεδη και διαφοροποιημένη προσέγγιση της ανάγνωσης στα ΕΠΑ.Λ.» και με ερευνητικό έργο στην Διδακτική της Γλώσσας, τον Κριτικό Γραμματισμό και την Εκπαιδευτική Έρευνα.

3. Βασίλειος Ραυτόπουλος, αποσπασμένος Εκπαιδευτικός στο ΙΕΠ, ειδικότητας ΠΕ04.01 Φυσικός, αποσπασμένος στο Γραφείο Χρηματοδοτούμενων και Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων του ΙΕΠ, κάτοχος ΜΔΕ στην Ιστορία και Φιλοσοφία των Επιστημών και M.Sc. Physics and Astronomy.

4. Ευάγγελος Μακροστέργιος, αποσπασμένος Εκπαιδευτικός στο ΙΕΠ, ειδικότητας ΠΕ19 Πληροφορικής ΑΕΙ και ΠΕ12.05 Μηχανολόγων Μηχανικών, αποσπασμένος στο Γραφείο Τεχνικής Υποστήριξης του ΙΕΠ, με εμπειρία σε διδασκαλία σε ΕΠΑ.Λ. και εμπειρία στις ανοικτές ψηφιακές τεχνολογίες.

5. Ιουλιανή Βρούτση, αποσπασμένη Εκπαιδευτικός στο ΙΕΠ, ειδικότητας ΠΕο2 Φιλολόγων, Δρ Φιλολογίας και Πτυχιούχος του Τμήματος ΜΜΕ και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου (κατεύθυνση Μέσων Επικοινωνίας), με εμπειρία στην διδασκαλία σε ΕΠΑ.Λ. και με συμμετοχή στην σύνταξη του Προγράμματος Σπουδών για το μάθημα των ΜΜΕ στα Καλλιτεχνικά Λύκεια.

6. Όλγα Θεμελή, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εγκληματολογικής Ψυχολογίας του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, με ειδικά ενδιαφέροντα για την πρόληψη της σχολικής διαρροής και την επανένταξη νέων στην εκπαίδευση και έργο στα σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας.

7. Ελένη Κατσαρού, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης, με ειδικά ενδιαφέροντα για τα Αναλυτικά Προγράμματα, την Γενική Διδακτική, Αξιολόγηση, Διδακτική Νεοελληνικής Γλώσσας, Έρευνα-Δράση, Γραμματισμός, Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών.

8. Άννα Χρονάκη, Καθηγήτρια Μαθηματικής Εκπαίδευσης και Ανοικτών Τεχνολογιών Μάθησης του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με ειδικά ενδιαφέροντα στην διδακτική των μαθηματικών, στην σχεδίαση δημιουργικών δράσεων, στην διεπιστημονική επαφή επιστήμης και τέχνης, στην κατανόηση μορφών τεχνομαθηματικού γραμματισμού σε ποικίλες εκφάνσεις της καθημερινής ζωής, στην μελέτη της έμφυλης και πολυπολιτισμικής διάστασης της γνώσης καθώς και στις εκπαιδευτικές-ενταξιακές προσεγγίσεις κοινωνικά ευάλωτων ομάδων».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (2)

Βασίλης
|

Όταν θα γίνει ανάλογη επιτροπή για τα γενικά λύκεια να μπει ένας φιλόλογος και 7 της τεχνικής.ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ;

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΡΟΥΔΗΣ
|

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, και ένας από τους οκτώ που έχει τεχνική και ειδικότητα.
Αυτή η επιτροπή γνωρίζει τα ΕΠΑΛ σε βάθος.
Κρίμα...

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ