Ανα 20λεπτο οι Συνεντεύξεις των υποψηφίων Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου στην ΠΔΕ Κ. Μακεδονίας

10/08/2018

Άκουσε το άρθρο

Ανακοινώθηκε σήμερα από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας  το πρόγραμμα Συνεντεύξεων των υποψηφίων Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου.

Οι Συνεντεύξεις ξεκινούν στις 20 Αυγούστου και ολοκληρώνονται στις 9 Σεπτεμβρίου και θα γίνονται ανά 20λεπτο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ

 

Σχόλια (12)

Makis
|

Όλα με εξετάσεις! Να μην μπορεί κανείς να πει τίποτα. Και όποιος θέλει ας πάρει μέρος...

@G&M@ M2
|

Και στα συμβούλια επιλογής των ΣΣΕ το ίδιο δεν συμβαίνει;Πόσοι από τους διευθυντές των σχολείων ή τους διευθυντές εκπαίδευσης που είναι μέλη των συμβουλίων έχουν πολύ λιγότερα προσόντα από τους υποψήφιους;Έτσι δεν γίνονταν και στα συμβούλια επιλογής διευθυντών σχολείων;

νικόλας
|

Δυστυχώς, εκπλήξεις και νέα δεδομένα συνέχεια. Αιφνιδιασμοί συνέχεια.
Στην επαρχία 45 λεπτά συνέντευξη και στη Θεσσαλονίκη να τους ξεπετάξουμε μέσα σε 20 λεπτά.

Δήμος
|

Φυσικά και επιλέγονται οι καλύτεροι εδώ μέσω της συνέντευξης των 14 μονάδων !!!!! απο ποιους όμως ? απο μέλη επιτροπής συνεντεύξεων, μέσω πρόσλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος ? Μα όχι ...
..με απευθείας διορισμό ...παιδεία στον πάτο !!!!

Πυρόπληκτος
|

Πιθανή ερώτηση προς υποψήφιο: ποιος φταίει για τους καμένους στο Μάτι;
Απάντηση: Τα αυθαίρετα.
Μόλις πήρες άριστα.

G&M&Μ2
|

Θα έχει ενδιαφέρον να αξιολογήσει ΣΕΕ με έστω ένα μεταπτυχιακό διευθυντή/διευθύντρια σχολείου ή προϊστάμενο/η νηπιαγωγείου με μεταπτυχιακό, διδακτορικό, άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά, εισηγήσεις σε συνέδρια κ.λπ. ή ακόμη και να τον επιμορφώσει!!!

ΝΚ
|

Συνέντευξη ανά εικοσάλεπτο!Τα έκτροπα συνεχίζονται!! Καλά δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο!! Τι κοροϊδία είναι αυτή!! Σε άλλες περιφερειακές διευθύνσεις είναι ανά μία ώρα. Σε άλλες ανά μισάωρο. Δηλαδή διαφορετικά μέτρα και σταθμά. Τι θα προλάβουν μέσα στο εικοσάλεπτο; Ίσα-ίσα να συστηθούν με τον υποψήφιο. Για να δούμε και το πρόγραμμα της Αττικής! Εδώ επειδή οι υποψήφιοι είναι περισσότεροι μπορεί να το βάλουν ανά δεκάλεπτο. Αλλά δεν ακούμε την ΟΛΜΕ και την ΔΟΕ να λέει κουβέντα για αυτές τις συνεντεύξεις παρωδία!.Αυτές οι επιλογές δεν πρέπει να αναγνωριστούν από την επόμενη κυβέρνηση. Είναι ντροπή για όλη την εκπαιδευτική κοινότητα.

3' φτάνουν
|

3' η κάθε συνέντευξη φτάνουν για να λήξει η τραγική παράσταση όσο πιο σύντομα γίνεται, μετά θα αρχίσει το γέλιο στην υλοποίηση του καθηκοντολογίου που δεν υπάρχει

Ξεστραβωμα
|

Συμφωνώ αλλά να υπάρχει ΣΕΕ μόνο με μετεκπαίδευση το 2018 που οι μισοί συνάδελφοι και όλοι οι δντες έχουν πια μεταπτυχιακό; Ντροπή πια

teacher
|

Ανέκαθεν οι θέσεις ευθύνης δεν συνδέονταν απαραίτητα με αυτόν που είχε τα περισσότερα προσόντα. Κάποιοι από τους προσοντούχους δεν λάβαιναν μέρος στη διαδικασία, κάποιους άλλους τους έτρωγε η συνέντευξη κοκ.

Ξεστραβωμα
|

Ανακοινώθηκαν και οι.πινακες της Αττικής!! Συγχαρητήρια σε όλους είτε επιλεγούν είτε όχι. Συνάδελφοι μας με διδακτορικά , μεταπτυχιακό ( πολλές φορές και δεύτερο), κλπ με μόρια στη δεύτερη δεκάδα τουλάχιστον.Το παράδοξο είναι ότι στην επαρχία σε κάποιες ειδικότητες θα επιλεγούν με πολύ λιγότερα μόρια και ακόμη χειρότερα θα δούμε Συντονιστή Ε.Ε χωρις ούτε καν ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΌ ( δειτε πινακες επαρχ.ΠΔΕ)- μοναδικό προσόν η παλαιότητα, μόνο που δε μιλάμε για κρασί!

ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
|

Για την Αττική πότε;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ