Τροπολογία για την επιλογή Διευθυντών στο υπ. Παιδείας

Κατατέθηκε ,προς ψήφιση, στη Βουλή

03/04/2019

Ενημερώθηκε: 03/04/2019, 13:52

Άκουσε το άρθρο

Επαναπροσδιορίζονται οι προϋποθέσεις επιλογής υπαλλήλων ως Προϊσταμένων  στις οριζόμενες θέσεις ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης του υπουργείου παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με τη θεσμοθέτηση ύπαρξης διετούς εμπειρίας στα συγκεκριμένα αντικείμενα, σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε, προς ψήφιση, στη Βουλή, ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου.

Ειδικότερα, η τροπολογία προβλέπει τα εξής:

Σχόλια (3)

Δημοκρατία εκλεκτών
|

Αλήθεια έτσι κ. Υπουργέ ονειρεύεστε την αξιοκρατική κατανομή σε θέσεις ευθύνης του υπουργείου ;
αυτή είναι η δημοκρατία σας ;

όποιος δεν είναι δικός μας είναι εχθρός μας και αποκλείεται από κάθε θέση ευθύνης ; έτσι θα βαδίσουμε στην Ευρώπη του 21ου αιώνα ;

Μας έχετε αφήσει άφωνους με την σκληρή και αντιδημοκρατική μεθοδολογία σας .

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
|

Μετά από 30 μέρες που έχουν κατατεθεί αιτήσεις και εχει γνωστοποιηθεί η μοριοδότηση εντος των επιτροπών , τότε έρχεται η ...ντροπολογία κ. Γαβρόγλου για να αποκλείσει ποιους ?

για σκεφτειτε καλύτερα πόσοι θα προσφύγουν δικαστικά και κυρίως πόσοι θα χάσουν ολοκληρωτικά την εμπιστοσύνη τους για την δημοκρατική σας ευαισθησία !

@ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ
|

Μόνο ντροπή για την κατάντια αυτή , τίποτε άλλο

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ