Προσλήψεις 514 εκπαιδευτικών στη Δευτεροβάθμια Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση και Γενική Εκπαίδευση

26/11/2019

Ενημερώθηκε: 26/11/2019, 17:40

Άκουσε το άρθρο

Από το υπουργείο Παιδείας   ανακοινώνεται ότι για το διδακτικό έτος 2019-2020 άρθρου 86 του ν.4547/2018, προσλαμβάνονται:

α) 28 εκπαιδευτικοί ως προσωρινοί αναπληρωτές στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση και

β) 486 εκπαιδευτικοί ως προσωρινοί αναπληρωτές στη γενική εκπαίδευση.  

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από την Τετάρτη 27 έως και την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019, όπου και θα τοποθετηθούν, με απόφαση των Διευθυντών Εκπαίδευσης, στις οικείες Σχολικές Μονάδες πρόσληψής τους, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους 2019-2020.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (1)

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
|

Είμαι απόφοιτος που δεν μου δόθηκε η δυνατότητα να εγγραφώ στον πίνακα αναπληρωτών μηδενικής προυπηρεσίας. Τώρα που βγήκε και η ειδική πρόσκληση , πιστεύω πως είναι σωστό το Υπουργείο Παιδείας, να δώσει την δυνατότητα να ανοίξει το σύστημα ( μέσο ΟΠΣΥΔ) για νέες εγγραφές , για να μας δοθεί η δυνατότητα να δηλώσουμε κενά που μπορεί να προκύψουν ξανά έως το τέλος του σχολικού έτους.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ