Σκοτώθηκαν δύο καθηγητές που επέστρεφαν από το σχολείο -Άλλοι δύο εκπαιδευτικοί τραυματίες

13/01/2020

Άκουσε το άρθρο

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Αχαϊας και της Ηλείας από το δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στην "καρμανιόλα" της Πατρών – Πύργου στο ύψος των Καμινίων Αχαΐας.

Στο τροχαίο άφησαν την τελευταία τους πνοή δύο καθηγητές, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες επέστρεφαν από το σχολείο Λεχαινών, όπου υπηρετούσαν. Πρόκειται για τους Δημήτρη Βασιλακόπουλο, φυσικό, ο οποίος οδηγούσε και τον Νικόλαο Ρόδη, μαθηματικό, ο οποίος ήταν συνοδηγός. Οι ηλικίες νεκρών είναι 57 και 51 ετών.

Τραυματίες είναι οι επίσης καθηγητές, Χριστίνα Γκουρνέλου., 49 ετών, και Αναστάσιος Μπούσιας., 62 ετών, οι οποίοι επέβαιναν στο ίδιο ΙΧ. και των οποίων η ζωή δεν διατρέχει κίνδυνο.

Σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο χαμό των δυο εκπαιδευτικών του ΓΕΛ Λεχαινών  , αύριο Τρίτη (14/1/20) τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, θα παραμείνουν κλειστά.

Στο μεταξύ ο Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τον τραγικό χαμό των δυο εκπαιδευτικών.

Τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μου στις οικογένειές τους.

Ο Δήμαρχος Ανδραβίδας - Κυλλήνης

Ιωάννης Λέντζας"

Πηγή: https://www.thebest.gr/article/565248-patrinoi-kathigites-pou-epestrefa…

Σχόλια (6)

κρίμα
|

αλλά ας δουν το θέμα του δρόμου (για τον οποίο και τώρα γινόταν λόγος). Να κλείσουν και όλα τα σχολεία της αχαΐας την ημέρα της κηδείας !

Δημήτρης Παντο...
|

Φυσικά καμία ανακοίνωση από το υπουργείο όπως πάντα. Μόνο αν ήταν να κατηγορήσει. Άλλες υπηρεσίες σε περίπτωση θανάτου (πάντα κρίμα για τους ανθρώπους) αμέσως μνεία και συλλυπητήρια στους αδικοχαμένους (και πάντα αδικοχαμένοι είναι), ακόμα και υιοθετήσεις από την Βουλή έχουμε, ενώ στην περίπτωσή μας αδιαφορία και ενδεχομένως και δυσφορία για το πρόβλημα που θα δημιουργηθεί. "Ωχ, ψάξε για καθηγητή να πάει" , "Ωχ, καλά καθόμουνα, τι θες τώρα και συ ο σκοτωμένος" κ.λπ.

Χάρης
|

Αδικοχαμένα θύματα του οδικού δικτύου οι δύο εκπαιδευτικοί μας.

Ακούει κανείς?
|

Τι θα γίνει επιτέλους με αυτό το δρόμο; Ως πότε θα παίζουν τα παιχνίδια τους οι πολιτικοί εις βάρος των πολιτών;

Γ.Π.
|

Έφυγαν όπως και οι πιλότοι της ελληνικής πολεμικής αεροπορίας στο Αιγαίο,
όταν αναχαιτίζουν τον εχθρό. Εκείνοι για τη γη, τη θάλασσα και τον αέρα κι αυτοί για τα παιδιά της Πατρίδας. Αθάνατοι Ήρωες!

ένας απλός εκπαιδευτικός
|

Η "στοιχειωμένη'' Πατρών-Πύργου...
Ας ευχηθούμε να είναι τα τελευταία θύματα... και ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάζει... Πώς να παρηγορηθούν οι δικοί τους....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ