Ζητούν αύξηση των Εξεταστικών Κέντρων για τα Ειδικά Πανελλαδικά Εξεταζόμενα Μαθήματα

22/05/2020

Ενημερώθηκε: 24/05/2020, 14:00

Άκουσε το άρθρο

Η Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων ζητά για μία ακόμα φορά από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων την αύξηση των εξεταστικών κέντρων στην επικράτεια για τα Ειδικά Πανελλαδικά Εξεταζόμενα Μαθήματα.

Με δεδομένες τις συνθήκες όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας, των απαραίτητων μέτρων τα οποία θα πρέπει να ληφθούν για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας αλλά και του μείζονος ζητήματος της οικονομικής αδυναμίας των γονιών να ανταποκριθούν στα έξοδα της συνεχούς μετακίνησης προκειμένου να εξεταστούν οι υποψήφιοι σε ειδικά μαθήματα (μουσικά, καλλιτεχνικά, ξένες γλώσσες, αθλήματα), θεωρούμε επιβεβλημένη την αύξηση των εξεταστικών κέντρων στην περιφέρεια. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να εξετάζονται στα ειδικά μαθήματα χωρίς να υποχρεώνονται σε μετακινήσεις και διανυκτερεύσεις μακριά από τον τόπο κατοικίας τους!

Σε αναμονή της απάντησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων στο αίτημα των γονιών.

Για το Δ.Σ της Πανελλήνιας Ένωσης Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων

Η Πρόεδρος                                                                             Η Γραμματέας

Χρονοπούλου Άννα                                                                     Θεοδοσίου Ελένη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ