Το μήνυμα της Ν. Κεραμέως προς τους μαθητές της Γ΄Λυκείου

02/06/2021

Άκουσε το άρθρο

Σήμερα ήταν η τελευταία σχολική ημέρα για τις μαθήτριες και τους μαθητές μας της Γ’ Λυκείου.

Μια ημέρα με έντονα συναισθήματα για τα παιδιά: χαρά για την είσοδο στον κόσμο των ενηλίκων, αγωνία για το άγνωστο, λύπη για τους συμμαθητές και τους δασκάλους που χάνουν από την καθημερινότητά τους, ανυπομονησία για το επόμενο βήμα τους.

Ένας κύκλος κλείνει, ένας μεγαλύτερος ανοίγεται μπροστά σας.

Αγαπητά μας παιδιά, συγχαρητήρια για την ως τώρα προσπάθειά σας, η οποία μάλιστα κορυφώνεται σε πρωτόγνωρες συνθήκες, καλή επιτυχία στα όνειρα και τους στόχους σας, καλή πρόοδο με υγεία, δημιουργικότητα και χαρά στη ζωή σας.

Τα καλύτερα έρχονται!

Νίκη Κεραμέως, υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων

Σχόλια (6)

Μιμη
|

Οι συνθηκες πρωτογνωρες ...γι'αυτο κοβεται η εισοδος σας σρα πανεπιστημια. Θα επρεπε να ντρεπεται. Η χειροτερη των χειροτερων. Γεματη υποκρισια και αναλγησια απεναντι σε παιδια. Αλλαγες στη μεση της χρονιας, μιας τοσο δυσκολης και ιδιαιτερης χρονιας, που οι γονεις προσπαθουσαν να τα βγαλουν περα με 534€. Μη ξεχασει να επισκεφτει κανενα σχολειο....

Κωνσταντίνος
|

Θα πέσει και η δικιά σας αυλαία σύντομα...

Ζητω ο Κιμ!!!!
|

Πιο ανειλικρινής αλλαζόνας και δήθεν πεθαίνεις.
Μετά το βόλεϋ, το μπάντμιντον, το γκολφ, τις απίθανες ανεπιτήδευτες συζητήσεις με μαθητές οκλαδόν στο προάυλιο για το μέλλον των υποψηφίων, τα καλλύτερα σίγουρα έρχονται.
Σίγουρα όχι στην Ελλάδα, σιγουρα όχι για την δημόσια εκπαίδευση, σίγουρα όχι μ'αυτην υπουργό.
Τετέλεσται
Απόψεις-Προτάσεις στο
TetelesteMetiniki gr

Μαθητής
|

Τόσο τα σχολεία όσο και τα φροντιστήρια δούλεψαν με τηλεκπαίδευση και ήταν οκ με το μαθησιακό απλά Στερηθήκαμε τους φίλους και τις παρέες. Σωστό το κλείσιμο σήμερα να οργανωθούμε καλύτερα. Ολα πήγαν καλά!

Γονιός
|

Ευχαριστούμε! Ελπίζουμε σε αναβάθμιση σπουδών και όχι σε τόσα ΑΕΙ χωρίς αντίκρισμα!

Μαθήτρια β λυκείου
|

Υποκρισία να δίνει ευχές στα παιδιά αυτή που έχει κάνει τα πάντα για τους κλείσει το δρόμο προς τα πανεπιστήμια.
Που λέει ότι όλα πήγαν καλά στην τηλεκπαίδευση, ενώ δεν εμπεδωσαμε τίποτε από την ύλη και τώρα κάνουμε διπλές ώρες φροντιστήρια.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ