Live/esos: Η Ν. Κεραμέως παρουσιάζει το Σχέδιο Νόμου για τα ΑΕΙ

26/05/2022

Άκουσε το άρθρο

Το esos μεταδίδει την παρουσίαση του Σχεδίου Νόμου για τα ΑΕΙ από την  υπουργό  Παιδείας Ν. Κεραμέως-παρουσία του υφυπουργού Α. Συρίγου  και του αρμόδιου Γενικού Γραμματέα Απ. Δημητρόπουλου.

Το   esos παρεμβαίνει με ερωτήσεις σε διάφορα σημεία της Συνέντευξης Τύπου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (4)

νικ δε γκρικ
|

'οσο χρυσός και καινοτόμος νάναι ο νόμος σας κα Υπουργέ μου αν ξεκινάει με "αιμόφυρτο" φοιτητή μάλλον το μέλλον του....είναι προαναγγελόμενο.....όπως και ..ο 815νόμος...παλιά.
Οψόμεθα...

ΑΓΓΕΛΟΣ
|

Είναι πραγματικά παράλογο που δεν αναγνωρίζετε ακαδημαϊκά τους τίτλους σπουδών ΑΕΙ μέσο κολεγίων, παρόλο που είναι τίτλοι πανεπιστημιακοί και οχι τίτλοι σπουδών κολεγίου, διότι τα κολέγια ειναι πάροχοι σπουδών κυρία υπουργέ. Δεν έχετε καν την πρόθεση ούτε να λύσετε προβλήματα ώστε να γίνουν ρυθμίσεις στο ΑΤΕΕΝ, για την επαγγελματική αναγνώριση των επαγγελμάτων υγείας. Ήθελα να ήξερα γιατί αδειοδοτείτε αυτα τα προγράμματα πανεπιστημιακών σπουδών στην Ελλάδα αφού δεν τα αναγνωρίζετε?

Αλεξ
|

το αρθρο 16 δεν χρειαζεται υπερασπιση,η βεβαιωση τοπου σπουδων ειναι αδικο και παραλογο, τα κολλεγια δεν δινουν πτυχια το ξενο πανεπιστημιο το κανει αυτο, μεχρι ποτε θα μας κοροϊδευετε ?

Πέτρος
|

Κυρία Υπουργέ

ένας ήταν ο Νόμος Πλαίσιο: 1268

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ